HomeStiriZenwatch completează telefonul mobil (două clipuri noi)
ASUS ZenWatch

Zenwatch completează telefonul mobil (două clipuri noi)

ASUS ZenWatch completează telefonul mobil, preluând mai departe o parte din funcțiile acestuia. Ceasul este un adevărat companion gata oricând să ne ofere informațiile de care avem nevoie. Combinând o serie de senzori sofisticați, ASUS ZenWatch devine un antrenor pentru activitatea zilnică, măsurând totodată bătăile inimii, numărul pașilor și nivelul de relaxare.

ASUS ZenWatch – companion pentru activitatea de zi cu zi


ASUS ZenWatch este compatibil cu toate telefoanele ce rulează Android 4.3 sau o versiune superioară, oferindu-le utilizatorilor o fereastră convenabilă pentru vizualizarea apelurilor, mesajelor, notificărilor sau a altor informații importante, fără a fi nevoie ca aceștia să scoată telefonul din buzunar sau din geantă.

ASUS ZenWatch

ASUS ZenWatch


Atunci când este împerecheat cu aplicația ASUS ZenWatch Manager, ZenWatch furnizează o mai bună integrare cu telefonul și funcții avansate incluzând integrarea cu interfața ASUS ZenUI (pe telefoanele ASUS), Watch Unlock, Tap Tap, Cover to Mute și Find My Phone. Două funcții adiționale, Remote Camera și Presentation Control, sunt disponibile prin utilizarea ZenWatch cu aplicațiile ASUS Remote Camera și ASUS Remote Link.

ASUS ZenWatch – funcții inteligente

Watch Unlock transformă ZenWatch într-o cheie universală ce permite utilizatorilor să deblocheze telefoanele sau tabletele prin simpla atingere a ceasului. Watch Unlock oferă un echilibru între securitate și ușurința în utilizare, ajutând utilizatorii să-și protejeze informațiile personale, fără a fi nevoiți să tasteze vreo parolă sau vreun PIN.

Cu Tap Tap, utilizatorii pot adăuga funcțiile ZenWatch favorite ce pot fi activate prin dubla atingere a ecranului. Remote Camera oferă noi oportunități pentru fotografie, afișând imaginea preluată de camera foto de pe telefon pe ZenWatch.

ASUS ZenWatch

ASUS ZenWatch

Cover to Mute oferă o modalitate facilă de a opri sonorul unui apel prin simpla așezare a mâinii peste ecran, evitând situațiile în care un apel îi poate deranja pe cei din jur. Funcția Cover to Mute poate fi utilizată și pentru oprirea alarmei. Find My Phone ajută utilizatorii să-și găsească telefoanele prin activarea de la distanță a unui semnal sonal. Alternativ, ASUS ZenWatch Manager de pe smartphone poate fi utilizat pentru a găsi ceasul ZenWatch făcându-l să vibreze sau să lumineze intermitent.

Specificații ASUS ZenWatch

ASUS ZenWatch
Procesor Qualcomm Snapdragon 400 1.2GHz
Sistem de operare Android Wear
Memorie & stocare 512MB RAM
4GB EMMC
Display AMOLED 1.63-inci, 320 x 320, 278ppi touch
Lentilă Curbată 2.5D Corning Gorilla Glass 3
Senzori Senzor 9-axe, Senzor Bio
Bluetooth Bluetooth 4.0
USB Port Micro USB
Audio Microfon încorporat
Baterie Li-polimer 1.4Wh
Rezistent la apă IP55
Colori Argintiu cu strat roz-auriu
Curea de piele maro
Dimensiuni 50.6 x 39.8 x 7.9-9.4mm
Greutate Corp: 50g
Curea: 25g