HomeStiriZenWatch 2 funcționează și cu telefoanele iPhone
ASUS ZenWatch 2

ZenWatch 2 funcționează și cu telefoanele iPhone

ASUS face un mare pas înainte și lansează noul ceas ZenWatch 2. Produsul este mult îmbunătățit și poate funcționa acum și cu dispozitivele ce rulează sistemul de operare iOS de la Apple.

ZenWatch 2 este un ceas stilat, motorizat de Android Wear și produs în parteneriat cu Google. Construit cu atenție absolută la detalii și utilizând materiale de înaltă calitate, ZenWatch 2 este un ceas de precizie ce servește ca un asistent inteligent pentru telefoanele cu Android și iOS, furnizând purtătorului informații în timp real și lăsându-i acestuia libertatea de a acționa printr-o simplă atingere.

ASUS ZenWatch 2

ASUS ZenWatch 2

ZenWatch 2 este conceput să fie un adevărat dispozitiv personal, pe care purtătorul îl poate personaliza pentru a-și exprima stilul unic.

Disponibil în două dimensiuni și trei culori, cu 18 curele diferite prin combinațiile de materiale și culori, ZenWatch 2 include, de asemenea, peste 50 de șabloane grafice alături de aplicația FaceDesigner ce le permite utilizatorilor să-și creeze propriul șablon, existând cu adevărat un ZenWatch 2 pentru fiecare.

ASUS ZenWatch 2

ASUS ZenWatch 2

ZenWatch 2 este construit pe baza experienței ZenWatch, oferind un design mai rafinat, o experiență îmbunătățită, un dispozitiv de monitorizare a activității cu precizie de top și un antrenor personal.

ZenWatch 2 include acum o coroană metalică, îmbunătățind experiența utilizatorului prin noi metode a a interacționa cu ceasul. Acesta vine cu un încărcător magnetic, ce se conectează fără efort și poate încărca dispozitivul la 50% din capacitate în numai 36 de minute.

ASUS ZenWatch 2

ASUS ZenWatch 2

Asus Zenwatch 2 hands-on