HomeCampanii si concursuriPremii atractive pentru #ZENsetup-ul tău
ASUS ZenBook Duo UX481

Premii atractive pentru #ZENsetup-ul tău

Pentru a fi Zen chiar la tine acasă, nu trebuie să te înconjori de bețișoare aromate și să meditezi purtând peste treningul cel de toate zilele un halat care aproximează un kimono, în vreme ce asculți muzică ambientală. Dacă ne arăți cum anume îți folosești laptopul pentru muncă sau distracție, poți deveni cu adevărat ZEN, câștigând unul dintre premiile acestei campanii ASUS!

Astfel, în perioada 29 mai – 29 iunie 2020, dacă vei posta pe Instagram sau pe Facebook o fotografie cu #ZENsetup-ul tău, în care lucrezi, studiezi sau te recreezi, utilizând laptopul tău actual ASUS, poți câștiga unul dintre cele 1+20 de premii ale campaniei.

Marele premiu este superbul ZenBook Duo UX481, cu o valoare comercială de 4.622 de lei (fără TVA). În plus, ASUS oferă și 20 de ZenKit-uri care conțin: un mouse ASUS, un stick de memorie de 32 GB, o agendă, un pix, o cană și un hub cu porturi USB. Detalii privind modul de desfășurare a campaniei și condițiile de validare a participării poți găsi consultând regulamentul.

Ce trebuie să faci pentru a participa

Pasul 1: CREEZI

  • Cât de ZEN este spațiul unde lucrezi, studiezi sau te relaxezi zilnic, utilizând laptopul tău ASUS? Ai un birou generos? Ți-ai amenajat balconul pentru studiu? Ai un spațiu special pentru sesiunile de gaming?
  • Adaugă în cadru laptopul tău ASUS + obiectele care te ajută să fii ZEN în activitățile zilnice.
  • Realizează o fotografie a #ZENsetup-ului tău pentru a o posta pe Instagram sau Facebook.

Pasul 2: POSTEZI

  • Încarcă fotografia cu #ZENsetup-ul tău într-un Story pe Instagram sau într-o postare publică pe Facebook.
  • Adaugă hashtag-ul #ZENsetup + tag paginii ASUS România (asus.ro sau asusromania).

Pasul 3: PARTICIPI

  • Fă o captură de ecran story-ului / postului, în care să se vadă numele tău de utilizator de pe Instagram sau Facebook.
  • Încarc-o în secțiunea „Înscriere” din aplicația de pe site.
  • Poți câștiga, prin tragere la sorți, Laptopul Viitorului – ASUS ZenBook Duo sau 20 de ZenKit-uri pentru biroul tău.

Câștigătorii campaniei vor fi desemnați prin tragere la sorți electronică, până la data de 03 iulie 2020. Tragerea la sorți va fi efectuată cu ajutorul serviciului online random.org, va fi filmată și postată pe pagina de Facebook ASUS România. În urma tragerii la sorti și validării, câștigătorii vor fi anunțati pe e-mail-urile cu care s-au înscris în campanie și pe pagina de Facebook ASUS Romania. Premiile pot fi revendicate în termen de 10 zile de la anunțarea câștigătorilor și vor fi trimise prin curier, în maxim 30 zile lucrătoare de la data validării acestora.

În secțiunea Galerie a microsite-ului campaniei poți vedea deja primele înscrieri în concurs care au fost validate și poți găsi un pic de inspirație pentru cadrul în care vei face propria ta fotografie. Te așteptăm!