HomeStiriZenfone Zoom apropie prietenii
Cameră foto ASUS ZenFone Zoom

Zenfone Zoom apropie prietenii

ASUS Zenfone Zoom este un smartphone ieșit din tipar, recomandat celor care doresc fotografii mai bune și mai bine încadrate, oricând, oriunde, fără a apela la camerele voluminoase.

ASUS și Intel, împreună cu David Sandberg, director la Kung Fury, prezintă capacitățile telefonului ZenFone Zoom într-un mod care o să vă facă să zâmbiți.

David Sandberg și ZenFone Zoom

Telefonul este unul dintre cele mai subțiri modele din lume cu zoom optic 3X. Acest lucru a fost posibil datorită celor 10 lentile HOYA aranjate pe un tub montat pe lungimea telefonului.

Cameră foto ASUS ZenFone Zoom

Cameră foto ASUS ZenFone Zoom

Camera foto beneficiază de stabilizator de imagine, iluminare LED bicoloră și focalizare laser. Aceasta din urmă folosește un laser pentru a măsura distanța până la subiect, reglând focalizarea în numai 0.03 secunde.

Zenfone Zoom profită de experiența ASUS și de noile tehnologii de prelucrare a aliajelor de aluminiu. Carcasa acestuia este fabricată cu ajutorul mașinilor de prelucrat cu comandă numerică (CNC), sablată și anodizată pentru protecția anticorozivă. În total sunt 201 de procese tehnologice prin care trece o carcasă de Zenfone Zoom înainte de a primi placa de bază și celelalte componente electronice.

ASUS Zenfone Zoom

ASUS Zenfone Zoom