HomeProduseLaptopuriVIDEO: Un laptop cu Ryzen 5 pentru divertisment și productivitate – Vezi prezentarea!
Prezentare video ASUS X570

VIDEO: Un laptop cu Ryzen 5 pentru divertisment și productivitate – Vezi prezentarea!

ASUS X570 este un notebook robust, cu aspect sobru, ce țintește cu precădere profesioniștii care folosesc dispozitivul atât în activitatea productivă, cât și acasă pentru divertisment. Forma sa împrumută o serie de elemente specifice celorlalte game ASUS, cum ar fi carcasa din aluminiu cu suprafață texturată, ce se subțiază către margini, grilele de ventilație ascunse privirii utilizatorului și materialele ce rezistă mai bine la uzura de zi cu zi.

Prezentare: Laptopul X570ZD cu procesor AMD Ryzen

Vezi ofertele pentru modelul X570ZD

Procesoare de ultimă oră!

La interior, ASUS X570 integrează tehnologie de ultimă oră asigurată de cele mai apreciate companii din domeniu. Versiunile includ atât procesoare Intel Core i7 din generația a opta, cât și procesoare AMD Ryzen. Grafica NVIDIA GTX 1050 este prezentă în ambele cazuri, iar memoria RAM ce poate ajunge până la 16GB asigură rularea fluidă a unor aplicații pretențioase, așa cum sunt cele de prelucrare grafică.

Pentru stocarea datelor, utilizatorii au la dispoziție o combinație dintre un hard disk și un SSD rapid care garantează o inițializare rapidă a sistemului de operare. Unitățile disponibile includ hard disk-uri de 500GB, 1TB sau 2TB și SSD-uri de până la 512GB.

ASUS X570

ASUS X570

Și pentru că un laptop nu înseamnă numai procesor și memorie, ASUS a pus accentul și pe alte caracteristici care susțin productivitatea, cum ar fi tastatura și touchpadul. Tastatura are dimensiuni complete, este iluminată, iar tastele au o cursă de 1,4mm pentru un răspuns mai bun atunci când răspundem la un email sau redactăm un text. Touchpadul acceptă o serie întreagă de elemente de gestică, în timp ce senzorul de amprente permite o autentificare sigură și rapidă, fără grija unor parole lungi și complicate.

Ecran 4K/UHD cu tenologie ASUS Eye Care

Pentru că utilizatorii petrec tot mai mult timp în fața calculatorului, ASUS a montat pe acest portabil un ecran 4K/UHD ce acoperă un procent de 100% din spectrul de culoare sRGB și are un unghi de vizualizare de 178 de grade. Bineînțeles, și în acest caz regăsim tehnologia de protecție ASUS Eye Care, care reduce nivelul de lumină albastră cu până la 33%.

În mod obișnuit, ASUS X570 are o autonomie de până la 9 ore, adică mai mare decât o zi de lucru obișnuită, însă dacă ați uitat să-l puneți al încărcat seara nu-i o problemă, pentru că laptopul mai are un as în mânecă. În numai 49 de minute, nivelul de încărcare al bateriei poate crește cu până la 60% grație tehnologie de reîncărcare rapidă.