HomeProduseLaptopuriVIDEO: ASUS ZenBook 14 UX433 o nouă reinterpretare a eleganței – Vezi prezentarea!
Prezentare video ZenBook 14 UX433

VIDEO: ASUS ZenBook 14 UX433 o nouă reinterpretare a eleganței – Vezi prezentarea!

ASUS ZenBook 14 UX433 ne aduce o nouă reinterpretare a eleganței. Portabilul deosebit de fin, cu îmbinări perfecte și o mulțime de suprafețe metalice este o operă a tehnologiei moderne ce poate deveni în mâinile unui profesionist un adevărat instrument de productivitate.

ASUS ne-a îndemnat întotdeauna să ne descoperim puterea creativă și ne-a oferit toate instrumentele necesare. ZenBook 14 este o mașină ce ne oferă acces la informație oriunde ne-am afla și o face în cel mai plăcut mod posibil. Balamaua ErgoLift ridică ușor tastatura pentru un confort optim, dar creează totodată un spațiu între corpul laptopului și masă, ce permite o mai bună ventilație.

Prezentare video: ZenBook 14 UX433FN, un laptop elegant pentru un stil dinamic

Veți aprecia cu siguranță rama foarte subțire și ecranul NanoEdge ce oferă o cu totul altă senzație atunci când privim o fotografie sau un peisaj. De altfel, ASUS ne spune că laptopul cu diagonala de 14 inci este similar ca dimensiuni cu modelele vechi cu ramă de 13 inci tocmai prin îngustarea extremă a marginilor pe toate cele patru laturi. Efectul imediat, perceput de utilizator, este că materialele vizuale – filme, fotografii – devin mult mai captivante. Bineînțeles, aici contribuie și rezoluția mare, unghiurile largi de vizualizare și contrastul ridicat, susținut de tehnologii precum including ASUS Splendid și ASUS Tru2Life Video ce reglează parametrii ecranului în funcție de conținutul rulat.

Incredibil de compact

Ca dimensiuni, rama are numai 2.9 milimetri pe marginile laterale și 3.3 mm în partea inferioară. Partea superioară este ceva mai lată pentru a permite montarea camerei web – pentru convorbiri video.

ZenBook 14 UX433 este incredibil de compact având amprenta unei foi de hârtie A4. Suprafețele metalice poartă semnătura finisajelor inspirate de filosofia Zen, iar marginile roșu-auriu, adăugând un contrast și mai interesant. Noul portabil este pregătit pentru orice sarcină de acasă sau de la birou. Procesoarele Intel Core i7 din generația a opta și memoria RAM ce poate ajunge până la 16GB sunt două condiții esențiale pentru a putea aborda task-uri dificile, cum ar fi cele de prelucrare foto.
Frecvența procesorului i7 quad-core poate ajunge până la 4.6GHz atunci când este necesar, iar bateria de 50Wh este suficient de puternică pentru a susține performanța.

ASUS ZenBook 14_UX433 NumberPad

ASUS ZenBook 14_UX433 NumberPad

Productivitatea este susținută și de o tastatură iluminată, precum și de touchpad-ul ce ține loc de tastatură numerică. ASUS a numit această funcție NumberPad, iar noi o considerăm o inovație excelentă pentru laptopurile compacte.

Vezi ofertele pentru ASUS Zenbook 14 UX433!

ZenBook 14 este disponibil împreună cu sistemul de operare Windows 10 Pro, un ecosistem matur, ce constituie o bază solidă pentru aplicațiile cele mai utilizate. Hardware-ul are capacitatea de a recunoaște datele biometrice ale utilizatorilor și funcționează impecabil cu Windows Hello și Cortana. Autentificarea se poate face cu simpla dumneavoastră prezență în fața calculatorului, iar întrebările pot fi adresate direct către sistemul Windows Cortana.

Conectivitate extinsă

În materie de conectivitate, ZenBook 14 UX433 se prezintă foarte bine comparativ cu alte modele. Utilizatorii vor găsi porturi precum USB-C, USB 3.1 Tip-A, USB 2.0, HDMI și un cititor pentru carduri microSD.

Pentru noua generație a tehnologiei audio ASUS SonicMaster, echipa ASUS Golden Ear a lucrat împreună cu experții de la Harman Kardon. Rezultatele sunt spectaculoase date fiind condițiile date. Tehnologia de amplificare inteligentă oferă un volum puternic fără să distorsioneze sunetele.
ZenBook 14 îndeplinește cerințele standardului militar MIL-STD-810G pentru fiabilitate și durabilitate, trecând printr-o serie de teste solicitante în medii neprielnice.