HomeStiriUnboxing ROG Phone 5
Telefonul ROG Phone 5 Phantom Black

Unboxing ROG Phone 5

ROG Phone 5, cel mai titrat telefon de gaming al momentului, a fost prezentat printr-un unboxing în care îl putem vedea în toată splendoarea sa.

Seria ROG Phone 5 valorifică puterea masivă a celui mai recent flagship Qualcomm Snapdragon 888, care include inovații de top în industrie în tehnologiile 5G, AI, gaming și noi tehnologii pentru camerele foto.

Pentru efecte vizuale ultra-fluide și ultra-receptive, seria ROG Phone 5 este echipată cu un ecran certificat AMOLED HDR10+ de 144 Hz / 1 ms, cu o rată de eșantionare tactilă de 300 Hz și o latență tactilă ultra-redusă de 24,3 ms. Gamerii se pot juca mai mult cu seria ROG Phone 5 datorită bateriei mari, de 6000 mAh. Telefoanele sunt livrate cu un adaptor HyperCharge de 65 de wați, care încarcă bateria în cel mai scurt timp posibil.

Unboxing ROG Phone 5

Controlul total este numele jocului pentru seria ROG Phone 5, iar sistemul de control AirTrigger 5, îmbunătățit considerabil, le oferă jucătorilor patru modalități distincte de a interacționa cu ROG Phone 5, oferind un nivel de control al jocului de neegalat.

AeroActive Cooler 5 are acum și două butoane fizice suplimentare pentru a permite o experiență de joc autentică, de tip consolă. Seria ROG Phone 5 acceptă un total fără precedent de 10 comenzi diferite, astfel încât jucătorii pot alege cu ușurință mișcările, pentru a se potrivi jocului lor.

Vezi oferta online

Seria ROG Phone 5 întotdeauna se auto-optimizează pentru cea mai bună eficiență energetică, indiferent de felul în care este utilizată. Încărcarea rapidă este asigurată de adaptorul HyperCharge de 65 de wați, care le oferă gamerilor un telefon încărcat în cel mai scurt timp posibil.