HomeStiriUn om, un dans și 89 de telefoane Zenfone

Un om, un dans și 89 de telefoane Zenfone

ASUS a reușit să creeze un scenariu de film cu ajutorul a nu mai puțin de 89 de telefoane Zenfone 5. Fiecare telefon a fost legat într-o rețea imensă, formând un ecran gigant, a cărui imagine a fost controlată de un dispozitiv central. Și asta nu e tot!

Dansatorul și coregraful Ian Eastwood a purtat un costum acoperit cu telefoane Zenfone 5 demonstrând capacitățile AI (Inteligență Artificială) ale noului terminal. Clipul video a fost creat de Damian Kulash și de cei de la OK GO.

Un om, un dans și 89 de telefoane Zenfone

ASUS Zenfone 5 apelează la inteligența artificială pentru fotografiere

Sistemul de camere încorporează algoritmi AI și o analiză big-data avansată, prin care ZenFone 5 evoluează mereu pentru a îmbunătăți fotografia în mod constant. ZenFone 5 dispune de îmbunătățiri speciale AI prin care se adaptează și învață, furnizând fotografiile perfecte de fiecare dată pentru o experiență cu adevărat personală. Camera principală folosește un senzor de imagine Sony IMX363, cu pixeli de 1.4µm, diafragmă largă f/1.8 și lentile cu șase elemente, ce captează fotografii de cinci ori mai luminoase și mai clare în condiții de iluminare redusă.

ASUS Zenfone 5 și-a făcut intrarea pe piața românească cu o ofertă specială. Modelul ZE620KL poate fi achiziționat împreună cu un card microSD de 128GB și o baterie externă ZenPower de 10.050mAh la aproximativ 1999 lei (TVA inclusiv).