HomeStiriUn laptop cu abilități de contorsionist
ASUS Transformer Book Flip

Un laptop cu abilități de contorsionist

Laptopurile obișnuite oferă mobilitate, putere de calcul și o autonomie suficientă pentru câteva ore de lucru. ASUS Transformer Book Flip nu este un laptop obișnuit care să se limiteze la funcțiile tradiționale. Asemeni altor produse ASUS, Flip oferă un grad ridicat de utilitate printr-o construcție ingenioasă.

Designul balamalei permite înclinarea ecranului în orice unghi, până la 360 de grade. Flip poate fi utilizat ca un laptop performant, ca o tabletă rapidă sau în orice alt mod dorit de utilizator: stand media, instrument de lucru în colaborare, pliat la 180 de grade. Cele patru lagăre din balamele asigură rotirea lină, menținând ecranul în poziția dorită de utilizator, fără alte ajustări.

flip2

Flip este motorizat de procesoarele Intel Core și de grafica NVIDIA GeForce GT840M pentru mai multă eficiență în activitățile productive cât și în jocuri și aplicații multimedia. Un senzor automat oprește tastatura și touchpad-ul de fiecare dată când Flip este utilizat în modul tabletă, astfel încât datele să nu fie introduse în mod accidental. Ecranul tactil este precis și răspunde prompt, grație senzorilor cu diametrul de 6mm, ce sunt de două ori mai sensibili decât standardul industriei de 9mm.

flip1

ASUS Transformer Book Flip este disponibil în trei versiuni, cu ecrane de 13.3 inci, 14 inci și 15.6 inci. Portabilul va fi disponibil la nivel global de la sfârșitul lunii iunie 2014.