HomeStiriUn laptop creat în cinstea sportului electronic: ROG Strix SKT T1 Hero Edition
ROG Strix SKT T1 Hero Edition

Un laptop creat în cinstea sportului electronic: ROG Strix SKT T1 Hero Edition

Cele mai bune echipe din sportul electronic merită toată aprecierea noastră. Rapiditatea introducerii comenzilor, strategia pe termen lung și sclipirile de moment ridică o sală întreagă în picioare. Într-o competiție în care toți pleacă cu șanse egale, unii își dovedesc măiestria și câștigă de fiecare dată.

SK telecom T1 este o echipă profesionistă din Coreea de Sud, angrenată în sportul electronic, ce a înregistrat succese de necontestat în competițiile de League of Legends, câștigând Campionatele Mondiale din 2013, 2015 și 2016. Sang-Hyeok Lee de la SK telecom T1, cunoscut mai bine sub numele de Faker, este recunoscut drept cel mai bun jucător din lume de League of Legends.

Pe 7 decembrie 2017, Faker a fost numit “Best Esports Player” în cadrul The Game Awards. “Sunt foarte bucuros să văd noul ROG Strix SKT T1 Hero Edition,” a spus Faker. ““Acest laptop de gaming este ideal pentru jocurile MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) așa cum este League of Legends și marchează colaborarea între Republic of Gamers și SKT T1. ”

ROG Strix SKT T1 Hero Edition este un laptop de gaming disponibil în ediție limitată, ce marchează prima colaborare între ROG și echipa SK telecom T1. Acesta este livrat împreună cu obiecte de colecție, în ediție limitată, marcate ROG-SK telecom T1, incluzând tricoul echipei și un mouse pad, alături de postere cu echipa SK telecom T1 și Faker.

ROG Strix SKT T1 Hero Edition

ROG Strix SKT T1 Hero Edition

Semnătura lui Faker, cel mai cunoscut jucător de League of Legends din lume, este prezentă în colțul din dreapta din josul tastaturii.

Conceput pentru jocurile MOBA (multiplayer online battle arena), ROG Strix SKT T1 Hero Edition este pus în mișcare de un procesor Intel Core i7 și de grafica NVIDIA GeForce GTX 1060, alături de un panou de nivel IPS cu 120Hz și o acoperire de 100% sRGB.

ROG Strix SKT T1 Hero Edition

ROG Strix SKT T1 Hero Edition

Tastatura iluminată RGB are taste QWER special marcate și dispune de tehnologie N-key, confirmând faptul că fiecare tastă apăsată va fi o comandă corect interpretată.

Un laptop pentru cei mai buni – ROG Strix SKT T1 Hero Edition