HomeStiriUn desktop compact pentru această primăvară
Asus ET2013IGTI

Un desktop compact pentru această primăvară

Unitatea centrală, monitorul și mulțimea de periferice conectate prin cabluri devin un coșmar, mai ales atunci când trebuie să faceți curat. Pentru că spațiul dintr-un apartamet este limitat, alegerea unui desktop compact poate fi o soluție care vă poate scuti de durerile de cap cauzate de cabluri.

ASUS a reușit întotdeuna să ofere cele mai bune soluții PC all-in-one. Anul acesta, ASUS a lansat deja două noi PC-uri all-in-one: ASUS ET2220INTI și ASUS ET20131GTI.

Modelul ASUS ET20131GTI vien cu specificații interesante. Ecranul de de 20 inci este alimentat grafic de o placă AMD Radeon HD7470M cu un 1GB memorie iar procesorul Intel Core are grijă ca totul să decurgă cât mai fluid. ASUS oferă unități de stocare SATA de până la 1TB, suport Wi-Fi, unitate optică Blu-ray combo și o mulțime de porturi de conectare.

Asus ET2013IGTI

Asus ET2013IGTI

ASUS ET220INTI rulează sistemul de operare Windows 8 Pro, dispune de un ecran de 21.5 inci, sensibil în 10 puncte și de a treia generație de procesoare Intel Core cu Turbo Boost. Tehnologia ASUS SonicMaster completează multitudinea de componente de top prezente pe acest PC all-in-one.

ASUS ET2220INTI

ASUS ET2220INTI