HomeStiriTUF Gaming A17 crește pulsul jocurilor tari
ASUS TUF Gaming A17

TUF Gaming A17 crește pulsul jocurilor tari

Laptopurile cu diagonala de 17 inchi au fost preferatele departamentelor de proiectare prin prisma spațiului interior oferit. Pentru pasionații de gaming, acest lucru înseamnă sisteme de răcire mai voluminoase și acceleratoare grafice mai puternice. Un laptop de 17 inchi are toate șansele să ofere mai multe cadre pe secundă decât unul cu o configurație similară, dar cu diagonala de 15 inchi.

ASUS TUF Gaming A17 este un laptop de gaming cu Windows 10 Pro, ce poate fi recomandat pentru o mulțime de scenarii de utilizare, de la stație de lucru mobilă la desktop replacement și, bineînțeles, pentru jocuri de ultimă oră.

ASUS TUF Gaming A17 este echipat cu noile acceleratoare video din seria NVIDIA GeForce RTX 3000 și panouri cu o rată de refresh de până la 144 Hz. Această arhitectură combină nucleele tradiționale CUDA, pentru umbrire programabilă, cu noile nuclee RT din a doua și Tensor din a treia generație, pentru urmărirea razelor în timp real și AI.

Cele mai noi procesoare AMD Ryzen 9 stabilesc o diferență clară între acest model și altele, ce nu își fac un scop din performanța în gaming. Construit pe noua arhitectură Zen 3 și a tehnologiei de fabricație de 7 nm, acest procesor cu 8 nuclee prelucrează cu ușurință sarcinile solicitante, precum jocuri și streaming, oferind până la 16 fire de execuție multitasking.

Un SSD NVMe PCIe, ultrarapid, de până la 1TB, accelerează timpii de încărcare, în timp ce un slot SSD suplimentar, ușor accesibil, vă permite să mai adăugați spațiu de stocare dacă doriți acest lucru. Memoria RAM DDR4-3200 este montată în dual-channel și urcă până la 32GB. Multitaskingul este mai accesibil, putând fi rulate în mod simultan, odată cu jocul, alte aplicații, cum ar fi cele de streaming online.

O baterie mare, de 90Wh, cuplată cu durabilitatea TUF la standarde militare, vă menține în joc pentru mai mult timp.
Utilizatorii pot alege dintre modele în nuanțele Eclipse Grey sau Black Graphite. Un design de tip fagure, împreună cu armăturile hexagonale, adaugă mai multă rezistență carcasei, îmbinând utilul cu plăcutul.

Trailer video ASUS TUF Gaming A17