HomeStiriTrei jocuri noi testate pe șase plăci video Strix
Hitman

Trei jocuri noi testate pe șase plăci video Strix

Trei jocuri noi au fost testate pe șase plăci video Strix. Viitorii clienți ai acestor modele vor ști la ce nivel de performanță să se aștepte grație valorilor obținute de sistemul de testare.

Cele trei jocuri alese sunt: Tom Clancy The Division, Far Cry Primal și cea mai recentă serie Hitman – Enter a World of Assassination. Jocurile arată incredibil, detaliile grafice fiind excepționale, mai ales atunci când plăcile grafice sunt puse la lucru.

Cele trei titluri au fost testate în configurații diferite (Ultra și High) la rezoluții diferite (Full-HD, 2K și 4K pentru modelele de vârf) iar rezultatele, estimate în cadre pe secundă (fps) au fost înregistrate.

Configurație de test

 • CPU: Intel Core i7-6700K
 • MB: ROG Maximus VIII Hero
 • Memorie: 8G DDR4 2133
 • SSD: 240GB
 • GPU: Strix GTX 980Ti/980/970, Strix R9 Fury/390X/390
 • Monitoare: ROG PG27AQ, ASUS MG28UQ
 • Grafica a fost afișată pe monitoare de ultimă generație: ROG PG27AQ pentru plăcile video cu G-SYNC și MG28UQ pentru plăcile video R9 cu FreeSync.

  Tom Clany’s The Division

  Pentru un joc precum Tom Clany’s The Division ar fi ideal să obținem un număr de 60 de cadre pe secunde, în timp ce 30 de cadre pe secundă sunt suficiente pentru simulatoarele de curse.

  Modelele de top Strix GTX 980 Ti și Strix R9 Fury rulează la o valoare bună în condițiile în care rezoluția a fost setată la 4K (3840 X 2160 pixeli) și detaliile la nivel ultra. Ambele plăci oferă peste 30 de cadre pe secundă pentru cele trei jocuri.

  Strix GTX 980 Ti cu 6GB de memorie video excelează în acest joc. La rezoluție 2K (2560 X 1440) toate cele șase plăci video pot atinge 50 de cadre pe secundă indiferent dacă detaliile sunt setate la nivelul ultra sau high. La rezoluția Full-HD (1920 X 1080) detaliile pot fi setate absolut la orice nivel.

  Tom Clany's The Division

  Tom Clany’s The Division

  Far Cry Primal

  Far Cry Primal poate fi rulat cu succes la rezoluție 4K mai ales dacă ne jucăm puțin cu setările. La rezoluție 2K, Strix R9 Fury strălucește de-a dreptul, alături de celelalte plăci video ce trec de 40 de cadre pe secundă. Toate plăcile video din test sunt VR-Ready, rezoluția Full-HD nefiind o problemă pentru acestea.

  Far Cry Primal

  Far Cry Primal

  Hitman

  La rezoluția 4K și detaliile optime, jocurile pot fi rulate fără probleme. Pentru rezoluții 2K, toate jocurile pot depăși 50 de cadre pe secundă cu nivelul detaliilor ultra sau high. Strix R9 poate ajunge la 60 de cadre pe secundă cu detaliile setate la maximum.

  Hitman

  Hitman

  Citiți mai multe despre acest test pe rog.asus.com/23032016/gaming/3-latest-games-tested-on-6-strix-graphics-cards.