HomeProduseTableteTransformer Pad 300 – tableta ASUS care are grija de bugetul tau
ASUS Transformer TF300 video

Transformer Pad 300 – tableta ASUS care are grija de bugetul tau

Tabletele își fac încet, încet loc în gențile utilizatorilor români pe măsură ce devin tot mai populare și mai performante. Chiar și cei mai timizi dintre fanii gadget-urilor se pot bucura acum de o tabletă meseriașă, fără să își golească buzunarele și să resimtă investiția în vreun fel.

ASUS face tot ce poate ca să își ajute clienții să se bucure de tehnologie de ultimă oră. Transformer Pad 300 poate fi ajutorul de drum de nădejde, fără a fi resimțit nici un neajuns.

ASUS Transformer TF300 video

Transformer TF300T este disponibil la EMAG la prețul de 1889.99 RON. O astfel de ofertă nu implică însă și compromisuri în ceea ce privește competențele tehnice. Procesorul quad-core Tegra 3 de ultimă generație de la NVIDIA își face foarte bine treaba, fiind susținut și de 1 GB de memorie RAM.

Tableta vine cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich, ASUS oferă utilizatorilor software de ultimă oră, pe lângă specificatii tehnice impresionante. Mai mult decât atât, plusul de portabilitate și cel de manevrabilitate prin docking-ul QWERTY aduc în față TF300T în lista de beneficii aduse.

Transformer Pad 300

Transformer Pad 300

Din păcate, tableta roșie nu este disponibilă la EMAG, dar puteți să încercaţi variantele pe albastru și alb.