HomeProduseTot ce ai nevoie în era digitală
ASUS Padfone 2

Tot ce ai nevoie în era digitală

Lumea digitală s-a schimbat și s-a diversificat datorită unor companii inovatoare ce nu au ezitat să experimenteze. Produsele noi, propuse clienților din lumea întreagă, schimbă modul în care accesăm informația dar și modul în care ținem legătura cu prietenii.

ASUS îți oferă tot ce ai nevoie în noua era digitală, de la laptopuri la tablete și telefoane mobile. Portabilitatea este îmbinată cu eleganța, iar puterea de procesare cu un consum redus ce permite o mai mare autonomie.

ASUS N56

ASUS N56 este o capodoperă a ingineriei de ultimă oră și un bun exemplu pentru a înțelege nivelul la care a ajuns designul termic de la ASUS. Deși înglobează componente foarte performante, laptopurile N56 evacuează cu succes căldura, menținând reci zonele care vin în contact direct cu utilizatorul, cum ar fi palmrest-ul.

ASUS N56

Laptopul integrează puternicele procesoare din gama Intel Core, dar și un accelerator grafic NVIDIA GeForce GT 630M cu 2GB de memorie DDR3 VRAM. N56 poate integra până la 16GB de memorie DDR3 la frecvența de 1600MHz. ASUS a lucrat mult și pe partea audio, sunetul oferit de tehnologia Ice Power de la Bang & Olufsen având o fidelitate foarte bună.

ASUS Zenbook și ASUS VivoBook

Noile ultraportabile ASUS Zenbook și ASUS VivoBook se remarcă printr-un design elegant ce stârnește admirație. Liniile elegante și forma subțire transformă notebookul într-un partener pentru oamenii de afaceri și nu numai. Procesoarele Intel Core, de ultimă generație, asigură puterea brută de procesare de care nevoie un utilizator aflat pe teren sau într-o deplasare. ASUS Zenbook este disponibil în versiuni cu grafică Intel HD Graphics 3000 dar și cu NVIDIA GeForce GT 620M.

Asus Zenbook U500VZ

Asus Zenbook U500VZ

Optimizate pentru Windows 8, modelele ASUS VivoBook prezintă un design atractiv, durabil și portabil. Modelele ASUS VivoBook sunt echipate cu tehnologia ASUS SonicMaster care redă un sunet puternic pe o plajă mai largă, bass mai profund și o voce mai clară. Tabletele folosesc panouri senzitive multi-punct cu răspuns rapid și touchpad-uri generoase ce integrează tehnologia ASUS Smart Gesture, încurajând comenzile tactile.

Pornirea în numai 2 secunde din modul de așteptare oferă utilizatorilor acces instant la Windows 8, chiar și după o perioadă îndelungată în care nu au mai fost lângă dispozitiv. Bateriile eficiente măresc timpul de așteptare la 15 zile pentru VivoBook S200. Toate modelele VivoBook includ 32GB spațiu de stocare în ASUS WebStorage, gratuit timp de trei ani.

Asus VivoBook S400

ASUS G55 / G75

ASUS G55 reprezintă mașina supremă aruncată într-o competiție de gaming. Laptopurile ASUS din această serie sunt pregătite pentru a face față cerințelor impuse de marile studiouri de jocuri. Procesoarele Intel Core i7 din cea de-a treia generație și grafica NVIDIA sunt capabile de rula un număr impresionat de cadre în fiecare secundă.

ASUS G55

Noua serie G integrează un sistem inteligent dual care menține căldura la distanță de utilizator printr-o arhitectură unică de ventilație. Laptopul G55VW utilizează o pereche de ventilatoare pentru a crește eficiența în timp ce G75VW dispune de ventilatoare dedicate pentru procesor și GPU, completate de filtre pentru a crește eficiența termică.

Gamerii de la Ubisoft au testat laptopurile ASUS G55 și G75 și au rămas impresionați de performanțele și de calitatea acestora. Urmăriți un scurt testimonial video:

Tabletele TF700 / TF600 / Nexus 7

Gama de tablete ASUS satisface atât cerințele utilizatorilor ce preferă sistemul de operare Android, cât și pe cele ale utilizatorilor ce sunt familiarizați cu structura Windows. ASUS Transformer Pad Infinity TF700T este un model etalon pe segmentul tabletelor cu Android. Echipamentul are un ecran Super IPS+ de 10.1” cu o luminozitate excepțională de 600nit și rezoluție FullHD 1920×1200, beneficiind de protecția sticlei Gorilla Glass2.

TF700T la PlayTech.ro

Modelul dispune de un procesor NVIDIA Tegra 3 T33 4-PLUS-1 la 1.6GHz (sau 1.7GHz când rulează aplicația pe un singur nucleu), iar camera foto principală se evidențiază prin senzorul de 8MP, diafragma de F2.2, lentilele cu 5 elemente, funcția auto-focus și blițul LED. Exteriorul beneficiază de un finisaj metalic pus în valoare de culorile gri ametist și auriu-șampanie.

Nexus 7 dispune de un ecran de înaltă rezoluție 1280×800, capabil să redea culori vibrante. Noua tehnologie ASUS TruVivid îmbunătățește calitatea culorilor și luminozitatea, în timp ce panoul IPS oferă grafică detaliată și precisă, cu unghiuri largi de vizualizare de 178 de grade. Deși este o tabletă foarte abordabilă din punct de vedere al prețului de vânzare, Nexus 7 încorporează puternicul procesor NVIDIA Tegra 3 quad-core. Procesorul grafic GeForce cu 12 nuclee oferă grafică avansată, în timp ce design-ul patentat 4-PLUS-1 oferă eficiență și performanță maximă atunci când e necesar.

Nexus 7

ASUS Padfone 2

Prima generație Padfone a luat prin surprindere piața globală, jurnaliștii IT și fanii privind cu uimire la conceptul ce oferea utilitatea a 3 produse într-unul singur. Simplul fapt că Padfone se transforma prin mișcări simple a cules aprecierile celor mai distanți utilizatori.

ASUS PadFone 2 valorifică din plin potențialul unui telefon Android cu ecran de 4.7” și specificații de vârf. Telefonul se cuplează cu PadFone 2 Station devenind o tabletă de 10.1 inci.

Telefonul, ce are acum o diagonală de 4.7 inci este motorizat de un procesor Qualcomm Snapdragon quad-core la 1.5GHz și dispune de 2GB memorie RAM. Noul ecran Super IPS+ are o diagonală de 4.7” și rezoluție HD 1280×720, fiind protejat cu Corning Fit Glass.

ASUS Padfone 2

Bateria extinsă de 2140mAh a lui PadFone 2 oferă 16 ore de convorbire 3G și 13 ore de browsing Wi-Fi, în timp ce bateria din PadFone 2 Station are 5000mAh și susține 36 de ore de convorbire 3G. Bateria internă din PadFone 2 Station are o capacitate suficientă pentru a reîncărca telefonul de trei ori.