HomeStiriTableta ASUS MeMO Pad Smart 10 este ambalată în carton reciclat
Asus MeMO Pad Smart 10

Tableta ASUS MeMO Pad Smart 10 este ambalată în carton reciclat

ASUS MeMO Pad Smart 10 își câștigă o binemeritată poziție pe o piață din ce în ce mai aglomerată. ASUS MeMO Pad Smart 10 beneficiază de o carcasă fabricată din materiale de calitate, ale cărei îmbinări sunt imposibil de sesizat. Chipsetul NVIDIA Tegra 3, montat în urmă cu ceva timp doar pe tabletele high-end, oferă performanțe de top, jocurile cu grafică avansată fiind rulate în cele mai bune condiții.

Asus MeMO Pad Smart 10

Asus MeMO Pad Smart 10

ASUS are grijă ca impactul produselor sale asupra mediului înconjurător să fie cât mai mic. Ambalajul din carton reciclat, imprimat cu cerneală pe bază de soia are un impact minim asupra mediului iar consumul redus de energie al chipsetului Tegra 3 face posibilă montarea unor acumulatori de dimensiuni mai mici.

Androidlive.ro apreciază decizia ASUS de a opta pentru un ambalaj fabricat din carton reciclat și spune:

ASUS MeMO Pad Smart 10 este o tabletă cu design rafinat, subțire ce nu face niciun compromis în termeni de performanță. Mai mult, ASUS s-a încadrat în trend și a ales un ambalaj cât mai simplu, fabricat din carton reciclat, imprimat cu cerneală bazată pe ulei de soia.
Ambalajele sofisticate înseamnă de cele mai multe ori poluare fără un beneficiu pentru societate iar decizia ASUS de a merge pe un ambalaj minimalist din carton reciclat este bine-venită și trebuie încurajată.

ASUS MeMO Pad Smart Overview