HomeStiriTableta ASUS MeMO Pad 8 este disponibilă la Flanco
ASUS MeMO Pad 8 (ME180A)

Tableta ASUS MeMO Pad 8 este disponibilă la Flanco

Flanco aduce în România noua tabletă ASUS MeMO Pad 8 (ME180A), cu ecran de 8 inci. Produsul este disponibil atât online, cât şi în magazinele Flanco, la preţul de 1200 lei.
Având în vedere specificul pieţei locale, producătorul estimează că până la sfârşitul anului vor depăşi 2.000 de unităţi vândute în România.

În comunicatul de presă dat publicității astăzi, Flanco spune:

Cu o lăţime de numai 127 de milimetri, noul model poate fi manevrat cu uşurinţă, cu o singură mână, şi poate fi folosit în spaţiile dotate cu wi-fi din oraş sau în călătorii, pentru navigarea pe internet, jocuri, vizionarea de videoclipuri sau filme. De asemenea, datorită ramei înguste, ecranul are o suprafaţă cu 30% mai mare decât al unei tablete de 7 inci, diferenţa de 1 inci aducând un plus de confort atunci când tableta este utilizată pentru citit. Alte caracteristici ale tabletei sunt: procesorul quad-core, cameră foto de 5MP cu înregistrare video HD 720p, rezoluţia de 1280×800 pixeli şi memoria RAM de 1 GB. ASUS MeMO Pad 8 are funcție GPS și poate fi utilizat în vacanțe și excursii pentru localizarea atracțiilor turistice, a punctelor de cazare și a altor repere utile.

Cu o cameră foto de 5MP, plasată pe verso, şi una frontală de 1,2MP pentru comunicații video, tableta ASUS MeMO Pad 8 le permite utilizatorilor să obţină rapid imagini de o calitate bună, în vederea distribuirii online. Bateria este un alt atu important al noului model, oferind o autonomie de până la 9 ore.

ASUS MeMO Pad 8 (ME180A)

ASUS MeMO Pad 8 (ME180A)