HomeProduseLaptopuriNotebookul de studiou!

Notebookul de studiou!

Profesioniștii din domeniul creativ au nevoie de instrumente de lucru pe care se pot baza și care îi pot pune în valoare. StudioBook S (W700) este un nou model de laptop, lansat la începutul acestui an în Las Vegas, proiectat pentru pentru profesioniștii din creație, cum ar fi designerii, animatorii, arhitecții și programatorii care au nevoie de performanțe remarcabile. Puterea sa este ideală pentru aplicațiile grafice profesionale și pentru randări complexe de modele 3D.

ASUS StudioBook S W700

ASUS StudioBook S W700

Performanță de nivel înalt

StudioBook S (W700) este bazat pe puterea procesoarelor Intel Core i7 sau Xeon cu grafica NVIDIA Quadro. Totul este montat într-o carcasă compactă de 15 inci, cu un ecran NanoEdge, mai mare, ce le oferă creatorilor mai mult spațiu de lucru și o mai bună mobilitate. Având validare PANTONE și acoperire de 97% a spectrului de culoare DCI-P3, ecranul 16:10 oferă o mai bună acuratețe a culorilor și întrunește standardele cinematice. O balama cu deschidere la 180 de grade vă permite să așezați laptopul într-o poziție comodă atât pentru dumneavoastră cât și pentru membrii echipei cărora doriți să le împărtășiți rezultatele.

Utilizatorii pot alege dintre procesorul Intel Xeon E-2176M și Intel Core i7-8750H cu șase nuclee și frecvențe de vârf de până la 4.1GHz. Grafica NVIDIA Quadro P3200 cu 6GB de memorie GDDR5 VRAM este pregătită să abordeze orice sarcină, indiferent cât de dificilă ar fi. StudioBook S (W700) rulează sistemul de operare Windows 10 Pro, fiind o adevărată stație de lucru mobilă, de nivel profesional.

Printre caracteristicile suplimentare se numără o tastatură lată cu taste rapide și NumPad, o gamă completă de porturi I/O, un sistem eficient de răcire și un design prietenos pentru upgrade.

Prezentare video: ASUS StudioBook S (W700)