HomeProduseComponente PCStațiile de lucru preferă plăcile de bază ASUS Workstations!
ASUS Z270-WS

Stațiile de lucru preferă plăcile de bază ASUS Workstations!

Profesioniștii din diverse domenii se pot baza acum pe noile modele ASUS Workstations, actualizate cu chipseturile Intel Z270.

ASUS Z270-WS dispune de ASUS 5-Way Optimization pentru a ajusta dinamic performanțele printr-un singur click, asigurând faptul că întregul sistem este reglat la nivel optim în timp real. Z270-WS are patru sloturi PCI Express x16, protejate de tehnologia ASUS SafeSlot, pe care pot fi montate patru plăci video dual-slot.

SLI și CrossFireX pentru graficieni și designeri

Suportând NVIDIA GeForce SLI, NVIDIA Quadro SLI și AMD CrossFireX, Z270-WS este o alegere excelentă pentru designeri și profesioniști, ce depind de puterea graficii, astfel încât este perfectă pentru grafică și modelare, simulări intensive și aplicații de randare 3D. Similar seriei Prime, placa de bază Z270-WS este completată de Realtek S1220A și Crystal Sound 3. Iar cu ajutorul tehnologie DTS Headphone:X, Z270-WS oferă un sunet impecabil cu efecte 3D surround.

ASUS Z270-WS oferă stocare rapidă, scalabilă și extinde conectivitatea cu două sloturi M.2 și două U.2 la cerere, pentru o lățime de bandă de 32Gbps. Z270-WS este compatibilă cu perifericele mai vechi având porturi USB 3.1 Type-A, plus un port USB 3.1 Type-C reversibil pentru dispozitivele ce vor apărea în viitor. Pe lângă vitezele de transfer de până la 10Gbps, Z270-WS suportă ASUS ThunderboltEX 3, o placă de extensie pentru transferuri fulgerătoare de date cu până la 40Gbps. Aceasta integrează, de asemenea, două porturi Intel Gigabit LAN, facilitând conexiunea la mai multe rețele.

ASUS Z270-WS

ASUS Z270-WS