HomeStiriSoluții wireless pentru orice casă
ASUS RP-N53 Dual-Band

Soluții wireless pentru orice casă

ASUS și-a consolidat portofoliul de dispozitive wireless pentru a acoperi nevoiele întregii familii. Acoperirea wireless nu mai e o problemă dacă sunt alese soluțiile corespunzătoare.

La baza rețelei ar putea sta ASUS RT-AC87U, cel mai puternic router din lume destinat utilizatorului obișnuit. Despre ASUS RT-AC87U s-au scris multe recenzii ce au scos la lumină calitățile acestuia. Radu Dumitru spune despre acest model în cadrul unui review următoarele lucruri:

Nu am ocazia să spun asta prea des despre un router sau alt gen de produs, dar aici o spun cu mâna pe inimă: noul router Asus AC87 este cel mai bun echipament de rețea pe care l-am testat vreodată.

Este un monstru din toate punctele de vedere, are cea mai mare viteză de până acum pe cablu, cea mai mare acoperire wireless din tot ce am testat până acum, plus că oferă un total de 2400 Mbps pe diverse protocoale, are toate funcțiile software pe care le-ai vrea de la un router (până și antivirus integrat și o frumusețe de Quality of Service adaptiv) și s-a dovedit foarte rapid până și pe transferul de date pe portul său USB.

ASUS RT-AC87U

ASUS RT-AC87U

Extinderea rețelei wireless se poate face la distanțe apreciabile, micul personaj din clipul de mai jos apelând la un extender ASUS RP-N53.

ASUS RP-N53 Dual-Band

ASUS RP-N53 Dual-Band

Acesta preia semnalul unei rețele Wi-Fi existente și îl retransmite pe o arie mai largă. Dispozitivul mobil pe care se face recepția, fie că e tabletă sau notebook, poate fi ajutat cu un adaptor USB-AC56.

Soluții wireless pentru orice colț din casă