HomeStiriȘcoala e mai plăcută cu un laptop ASUS
Vivobook

Școala e mai plăcută cu un laptop ASUS

Vara își arată din plin forțele iar cei mai mulți elevi, copleșiți de căldura de afară, se gândesc la o vacanță pe malul mării. Cei care își planifică din timp activitățile abordează diferit această perioadă și iau în calcul achiziționarea unui portabil care să-i ajute în procesul de învățare.

Portabilele ASUS sunt puternice, robuste și au un design elegant ce se potrivește cu noile tendințe. Chiar dacă nu va fi folosit întotdeauna pentru lectura sau pentru rezolvarea unor probleme de matematică complexe, laptop-ul rămâne un instrument care nu ar trebui să lipsească unui elev de liceu sau unui student. De la simpla lecturare a unui material pe Wikipedia sau de la vizionarea unei lecții pe Youtube, calculatorul portabil are o contribuție importantă în procesul de învățare.

MIT (Massachusetts Institute of Technology), cea mai prestigioasă unitate de învățământ din lume, oferă gratuit materiale de curs (PDF, Foto, Video) într-o manieră simplu de înțeles. Elevii pot înțelege mult mai ușor problemele de fizică, matematică, chimie și pot mai ușor face progrese la școală.

Cursurile video MIT (Massachusetts Institute of Technology) sunt disponibile pe http://www.youtube.com/user/MIT?feature=watch

Cumpărarea unui notebook pentru a fi folosit în scop didactic poate fi o alegere grea, însă actorii din clipul de mai jos găsesc în final o soluție.

ASUS VivoBook cu touchscreen este perfect pentru școală

Vivobook

Vivobook S400