HomeRecomandariRucsacul ROG Artillery: artileria ușoară protejează artileria grea
ROG Artillery Backpack BP3701G

Rucsacul ROG Artillery: artileria ușoară protejează artileria grea

Un gamer pasionat are întotdeauna ceva de cărat după el: prețiosul său laptop alături de nu mai puțin prețioasele sale accesorii de gaming. Pentru că jocurile nu mai sunt de mult activități fixe, ci pot fi jucate oriunde cu ajutorul unui laptop de gaming, rucsacul a devenit o marcă a stilului de viață pentru un gamer hardcore.

Enter ROG Artillery: un rucsac ușor și confortabil pentru gameri foarte serioși, realizat dintr-un poliester care nu permite trecerea apei și dintr-un poliuretan rezistent la zgârieturi, astfel încât să fii liniștit, știind că tot echipamentul tău de gaming este în siguranță.

ROG Artillery BP3701G are două compartimente căptușite, care pot acomoda laptopuri de 17 inchi, fiind creat pentru cei care sunt permanent în mișcare.

VEZI OFERTA ONLINE

Rucsac ROG Artillery

Rucsac ROG Artillery

ROG Artillery BP3701G este un rucsac realizat pentru cei mai hardcore gameri. Are volumul intern mare și este dotat cu un compartiment adițional cu buzunare pentru micile accesorii, precum și cu două buzunare laterale. Panoul din spate este căptușit pentru a te menține răcorit și confortabil atunci când ești în mișcare. În plus, curelele late îți asigură confortul atunci când cari după tine rucsacul ROG Artillery.

ROG Artillery Backpack BP3701G

ROG Artillery Backpack BP3701G