HomeProduseLaptopuriROG Zephyrus M GU502 – Puterea întâlnește portabilitatea
ROG Zephyrus S GU502

ROG Zephyrus M GU502 – Puterea întâlnește portabilitatea

Asemeni portabilului Zephyrus S GX502, Zephyrus M GU502 oferă ecrane cu specificații de top și o construcție robustă. Având o carcasă metalică ultraușoară și ultrasubțire, noul ROG Zephyrus M pune la un loc puterea consolidată cu experiența echilibrată a sistemului de operare Windows 10. Cele mai recente procesoare Intel Core i7 din generația a noua și grafica NVIDIA GeForce RTX 2060 sunt baza unui hardware serios, capabil să ruleze cele mai pretențioase jocuri. Stocarea SSD RAID 0 de 1TB oferă atât spațiu pentru cele mai noi jocuri cât și viteză pentru încărcarea rapidă a acestora.

Zephyrus M GU502 acoperă zona de mijloc

Zephyrus M GU502 oferă ecrane validate PANTONE cu 144Hz și 240Hz cu 3ms timp de răspuns. Suportul pentru încărcarea USB-C rămâne alături de tehnologia NVIDIA Optimus, ajutând laptopul să funcționeze mai mult timp atunci când este departe de o sursă de energie. În testele interne, bateria de 76Wh oferă peste 8 ore la o singură încărcare. Având acceleratoare grafice care urcă în gamă până la GeForce RTX 2060, există suficientă putere de calcul pentru a genera un framerate cu trei cifre în jocurile populare.

Chip-ul nu necesită AAS pentru a rămâne rece; chiar și fără el, ventilatoarele puternice ale modului termic și cele patru radiatoare sunt suficient de eficiente pentru a tacta nucleul grafic până la 1435MHz la 90W în ROG Boost în Turbo Mode. Deși duce lipsă de guri de ventilație extinse, carcasa este aproape identică cu cea lui GX502. Același aliaj de magneziu cu structură ranforsată este finisat cu un strat plăcut la atingere, adăugând o tușă clasică ce ajută modelul Zephyrus M să se integreze în orice mediu. Tastatura iluminată Aura Sync poate fi personalizată, iar opționalul control pe tastă2 permite dispuneri personalizate, ce identifică tastele critice pentru jocuri și fluxuri de lucru.

Zephyrus M GU502 cu RAID 0 și DAC ESS SABRE

Restul specificațiilor urmăresc modelul Zephyrus S pas cu pas: DAC ESS SABRE, suportul pentru SSD-uri duale NVMe în RAID 0 și conectivitatea completă ce include ieșiri duale pentru ecran, plus suficiente porturi USB pentru a conecta mouse-ul, gamepad-ul și o unitate externă de stocare. Caracteristicile și componentele rafinate au pus Zephyrus M la o distanță remarcabilă de alternativele de ultimă generație, însă fără prețul premium.

Prezentare video: ROG Zephyrus M GU502 – Puterea întâlnește portabilitatea