HomeStiriROG Phone în România: Cum a fost primit de youtuberi?
Bobospider prezentând ROG Phone

ROG Phone în România: Cum a fost primit de youtuberi?

ROG Phone este un telefon inteligent de ultimă generație, echipat cu cel mai puternic hardware disponibil, ce integrează un sistem de răcire 3D cu camere de vapori. Senzorii tactili AirTrigger cu ultrasunete și designul exclusivist, centrat pe jocuri, cu porturi montate pe lateral pentru modul peisaj contribuie la o experiență de joc cât mai plăcută.

Ecranul AMOLED cu efecte vizuale HDR, rată de reîmprospătare de 90Hz și timp de răspuns de 1ms oferă o experiență de gaming mai pătrunzătoare. Având la bază ADN-ul pur ROG și cea mai rapidă platformă mobilă Qualcomm Snapdragon 845 octa-core la 2.96GHz cu grafică optimizată Qualcomm Adreno 630, telefonul ROG dărâmă orice barieră, ajungând acolo unde competiția nu îndrăznește.

ROG Phone a intrat în contact cu unii dintre cei mai cunoscuți youtuberi de gaming și tech din România, imediat ce a intrat pe piața locală. Reacțiile acestora le puteți urmări în clipurile lor de mai jos.

Bobospider despre ROG Phone

Bogdan Timuș aka Bobospider a fost primul care a testat ROG Phone printr-un streaming live pe canalul său de Twitch făcut de pe telefon, în timp ce se juca și dialoga cu urmăritorii săi. Demonstrația este inclusă în video-ul de mai jos și a avut suportul dockului TwinView.

CipFlixTV ne oferă un unboxing pentru ROG Phone

CipFlixTV își prinde degetele în noile accesorii ROG Phone și comentează într-un mod spumos toate facilitățile oferite de cel mai performant telefon de gaming.

Victoria Giorgiana ia în calcul toate accesoriile lui ROG Phone

Victoria Giorgiana a dorit să prezinte un dispozitiv special, mult așteptat. „E clar că pentru unii tot pachetul Asus ROG Phone + Accesorii poate fi mai scump, sau nu ar avea sens. Dar pentru gameri, pentru cei care sunt constant în mișcare, pare a fi exact ce trebuie„, a apreciat Giorgiana.

Nelu Cortea: Gaming la MAXIM!

Nelu Cortea este cunoscut din spectacolele sale de stand up comedy. Textele sale umoristice sunt vii și foarte apreciate de public, însă au și ceva critic la adresa societății. Urmărește reacțiile lui Nelu la descoperirea lui ROG Phone!

Dan Cadar: Oh my God, ROG PHONE este absolut demential!

Dan Cadar, îndrăgitul prezentator TV al emisiunii Zona IT de pe TVR 1, spune după ce intră în contact cu telefonul: „Ce te lovește așa din prima dată este ecranul, care este superb, e un AMOLED, nu e IPS„. Urmărește materialul complet mai jos.

Telefonul este deja disponibil gamerilor din România, la prețuri ce pornesc de la 4300 lei (TVA inclusiv) pentru versiunea cu stocare de 128GB și accesoriul AeroActive Cooler. Accesoriile se pot achiziționa separat, mai multe detalii găsiți pe rogphone.ro.