HomeStiriROG Maximus IX Extreme – răcire cu lichid pentru performanțe de vârf!
ROG Maximus IX Extreme

ROG Maximus IX Extreme – răcire cu lichid pentru performanțe de vârf!

Cea mai nouă placă de bază ASUS cu chipset Intel Z270 a fost concepută pentru răcirea cu lichid și, bineînțeles, pentru overclocking. ROG Maximus IX Extreme dispune de un monobloc care poate răci atât procesorul, VRM-urile cât și unitatea M.2 SSD.

Placa de bază ROG Maximus IX Extreme este o alegere perfectă pentru calculatoarele de top. Pe lângă sistemul de răcire cu lichid, aceasta dispune de două sloturi M.2, memorii DDR4 4133MHz, Thunderbolt 3, Wi-Fi 802.11ac și USB 3.1 Type-A/C.

ROG Maximus IX Extreme

ROG Maximus IX Extreme

Procesoarele Intel pe socket LGA1151, din generația a șasea sau a șaptea, pot funcționa stabil la frecvențe superioare celor standard, rezultând performanțe superioare în jocuri și aplicații. Mai mult, supratactarea sistemului se poate face cu un singur click datorită tehnologiei ASUS 5-Way Optimization.

Sistemul de iluminarea Aura Sync este integrat în monobloc oferind un joc de lumini impresionant. Utilizatorilor care își construiesc singuri calculatoarele li se recomandă alegerea unor carcase cu panou transparent pentru a scoate în evidență spectacolul oferit de componentele hardware compatibile cu sistemul Aura Sync.

ROG Maximus IX Extreme: Prezentare video


Aflați mai multe despre plăcile de bază ROG Maximus IX Extreme accesând: https://www.asus.com/Motherboards/ROG-MAXIMUS-IX-EXTREME