HomeDesktopuriROG Huracan G21: Cum să faci upgrade?!
ROG Huracan (G21)

ROG Huracan G21: Cum să faci upgrade?!

ROG Huracan G21 nu seamănă cu niciun alt desktop de gaming. Fiind o prezență discretă datorită dimensiunilor reduse, dar cu un impact puternic asupra utilizatorului grație hardware-ului de ultimă oră și iluminatului Aura, ROG Huracan oferă cam tot ce și-ar putea dori un gamer.

Carcasa are un design agresiv și un aspect asimetric, însă este foarte practică și ușor accesibilă. Capacul lateral este pliabil și are o prindere magnetică, foarte ușor de folosit. Odată deschis, acesta îmbunătățește fluxul de aer din sistem și permite accelerarea performanțelor procesorului și placii video. Puterea acceleratorului grafic NVIDIA GeForce GTX 1080 și a procesorului Intel Core i7 este dezcătușatp de un sistem de răcire bine optimizat, ce include printre altele ventilatoare puternice și elemente de cupru.

ROG Huracan G21

ROG Huracan G21

Construcție inteligentă

ROG Huracan G21 are o construcție inteligentă, proiectată în cel mai mic detaliu de o echipă de profesioniști din cadrul ASUS. Capacul lateral poate fi ușor îndepărtat prin desfacerea șuruburilor pentru a ajunge mai ușor la componentele interne.

Placa video NVIDIA GeForce GTX 1080 este montată pe un suport special ce permite o demontare mai ușoară, dar și o răcire mai eficientă. Practic, fiecare componentă poate fi înlocuită, întocmai ca în cazul unui desktop clasic.

Urmăriți clipul de mai jos pentru a vedeam modul în care se desface desktopul ROG Huracan G21.

ROG Huracan G21: Cum să faci upgrade?!