HomeStiriROG G703 nu se sperie de grafica avansată!
ROG G703

ROG G703 nu se sperie de grafica avansată!

Cele mai performante laptopuri de gaming, prezentate la începutul acestui an, reușesc să depășească performanțele unui desktop obișnuit. Acceleratoarele grafice NVIDIA GeForce GTX 1080, supratactate din fabrică, transformă laptopul ROG G703 într-un adevărat monstru. Dacă gamerii se bucură de faptul că vor putea rula cele mai noi jocuri, graficienii și editorii foto/video văd în acest model noi posibilități de lucru și operațiuni derulate mult mai rapid, chiar și atunci când se află într-o deplasare.

Overclocking din fabrică

ROG G703 este primul laptop de gaming din lume echipat cu un ecran Full HD de 17,3″ și tehnologie NVIDIA G-SYNC cu o rată de refresh de 144Hz. Motorizat de un procesor Intel Core i7-7820HK, supratactat din fabrică, ce atinge din primul moment frecvența incredibilă de 4,3 GHz și de grafica NVIDIA GeForce GTX 1080 cu un vârf de până la 1974MHz, ROG G703 este o stație de gaming fără rival. Ecranele cu o rată înaltă de reîmprospătare oferă fluiditate și un timp scurt de răspuns cerut de jucătorii de top din sportul electronic. ROG a creat, de asemenea, versiunea ROG Strix Scar Edition cu panou de 144Hz și grafică GTX 1070. ASUS a introdus ecranele cu rată înaltă de reîmprospătare și în segmentul mainstream odată cu laptopul FX503, ce dispune de un ecran Full HD de 15,6″, cu refresh de 120Hz și grafică NVIDIA GeForce GTX 1060.

ROG G703 beneficiază de sistemul inovator Anti-Dust Cooling (ADC), ce permite înlăturarea automată a prafului și a particulelor. Praful, mizeria și alte particule sunt expulzate din carcasă prin intermediul a două tuneluri dedicate, prevenind acumularea între lamelele radiatorului pentru a îmbunătăți eliminarea căldurii, durata de viață și stabilitatea generală a sistemului. Alături de ROG G703, sistemul patentat Anti-Dust Cooling va fi disponibil pe următoarea generație de laptopuri de gaming ROG.

ROG G703 combină avantajele unui laptop și pe cele ale unei console de gaming, având încorporat Xbox Wireless prin intermediul căruia se pot conecta accesoriile Xbox favorite, eliminând adaptoarele multiple și controlerele cu cabluri atunci când se face trecerea de la consolă la laptop.

ROG G703

ROG G703