HomeProduseConsole de gamingROG Ally te însoțește oriunde cu husa de călătorie
Consola ROG Ally și husa de transport

ROG Ally te însoțește oriunde cu husa de călătorie

ROG Ally este un companion excelent pentru pasionații de gaming care doresc libertatea de a juca oriunde. Consola cu sistem de operare Windows 11 îți permite să te bucuri de jocuri de pe orice platformă. Te poți juca singur, îl poți conecta la televizor pentru a te distra cu prietenii sau îl poți conecta la ROG XG Mobile pentru o experiență îmbunătățită.

ROG Ally folosește un procesor AMD Ryzen Z1 Extreme cu 8 nuclee și 16 fire de execuție. Acesta e compatibil cu tehnologiile de upscaling AMD FidelityFX™ Super Resolution și AMD Radeon Super Resolution, care îmbunătățesc calitatea jocurilor AAA și indie. Consola are o soluție termică Zero Gravity de la ROG, cu două ventilatoare și un radiator. ROG Ally are 16 GB de memorie LPDDR5, 512 GB de spațiu de stocare PCIe Gen 4 și conectivitate Wi-Fi 6E pentru o conexiune rapidă și stabilă, perfectă pentru jocuri multiplayer sau streaming. Ecranul Full HD de 120 Hz redă imagini clare, fără întreruperi, chiar și în cele mai rapide scene din jocuri. Luminozitatea urcă până la 500 de niți, iar interfață tactilă simplifică navigarea și interacțiunea în mediul Windows.

Indiferent că vorbim de modelul echipat cu procesor AMD Ryzen Z1 Extreme sau Z1, atunci când vrei să călătorești îți recomandăm să folosești un accesoriu de protecție, cum ar fi husa de călătorie.

Materialul exterior moale și căptușeala din fleece oferă o protecție robustă împotriva zgârieturilor și a șocurilor mecanice. În plus, țesătura PU rezistentă la apă asigură o protecție suplimentară împotriva vărsărilor accidentale de lichid și a intemperiilor.

Consola ROG Ally și husa de transport (opțională)

Consola ROG Ally și husa de transport (opțională)

Fermoarul YKK de înaltă calitate, personalizat cu emblema ROG, ține consola în siguranță, iar compartimentul din mijloc se poate plia pentru a deveni un suport pentru dispozitiv, permițând jocul în orice locație.

Mai mult, husa are un spațiu suplimentar de stocare securizat atât pentru carduri de credit, cât și pentru cele MicroSD.

Husa de transport (opțională) pentru ROG Ally

Husa de transport (opțională) pentru ROG Ally

VEZI OFERTA ONLINE