HomeStiriReview ASUS ZenPad S 8.0 (Gadget-talk)
ASUS ZenPad S 8.0

Review ASUS ZenPad S 8.0 (Gadget-talk)

ASUS ZenPad 8.0

ASUS ZenPad 8.0

ASUS este tot mai prezent pe piața dispozitivelor mobile, iar produsele companiei devin din ce în ce mai bune. Fără să apeleze la prețuri ce depășesc de multe ori salariul unui client obișnuit, ASUS a reușit să ofere telefoane și tablete de calitate într-o zonă de preț unde alții au dat greș.

Asus a pătruns pe piața telefoanelor mobile inteligente acum ceva timp, iar ulterior și-a diversificat gama de produse prin câteva tablete și dispozitive 2 in 1, ajungând chiar să realizeze tablete în parteneriat cu Google, precum Nexus 7, spune Marius Duinea, redactor al publicației Gadget-talk.ro.

ASUS ZenPad S 8.0

ASUS ZenPad S 8.0

ASUS ZenPad S 8.0 este o tabletă performantă cu diagonala de 8 inci, o grosime de numai 6.6mm și o greutate de 298 grame. ZenPad S 8.0 oferă un ecran cu suprafață mare datorită raportului de 4:3, precum și a ramei foarte înguste.

După aproape două săptămâni de utilizare a modelului Asus ZenPad S 8.0, pot spune că acesta se înscrie cu ușurință printre cele mai bune tablete de pe piața din România, având un ecran și două difuzoare stereo frontale, care permit o experiență multimedia deosebită, aspect la care contribuie și design-ul tabletei. Printre avantajele modelului se mai numără și memoria extensibilă, memoria RAM de până la 4GB și conectivitatea prin port USB Type-C.

Vă invităm să citiți review-ul postat pe Gadget-talk.ro și să aflați punctele tari ale acestei tablete.

ASUS ZenPad S 8.0

ASUS ZenPad S 8.0