HomeStiriRepublic of Gamers pregătește noi lansări cu prilejul CES 2021
Republic of Gamers (ROG) la CES 2021

Republic of Gamers pregătește noi lansări cu prilejul CES 2021

Republic of Gamers pregătește ce mai importantă prezentare de produse din prima parte a anului 2021. În contextul evenimentului online Consumer Electronics Show 2021, vor fi lansate sub marca Republic of Gamers (ROG) o mulțime de laptopuri noi menite să îmbunătățească experiența de joc în cele mai noi titluri lansate în acești ani.

Evenimentul este programat să înceapă la ora 20.00 (ora României) în data de 12 ianuarie 2021 și va fi transmis în direct pe YouTube.

Urmărește aici prezentarea Republic of Gamers la CES 2021

Republic of Gamers (ROG) este un sub-brand ASUS dedicat creării celui mai bun hardware de gaming din lume. Lansat în 2006, ROG oferă o linie completă de produse recunoscute pentru performanță și calitate, incluzând plăci de bază, plăci video, laptopuri, desktopuri, monitoare, echipamente audio, routere și periferice. ROG participă și susține cele mai importante evenimente internaționale de gaming. Echipamentele ROG au fost utilizate în atingerea a sute de recorduri de overclocking și continuă să fie alegerea preferată a gamerilor și a utilizatorilor entuziaști din întreaga lume. Aflați mai multe despre alegerea campionilor pe https://rog.asus.com/