HomeStiriReportaj ROG 10 ani
Republic of Gamers a împlinit 10 ani

Reportaj ROG 10 ani

Republic of Gamers (ROG) a împlinit 10 ani și a sărbătorit această cifră rotundă împreună cu gamerii și jurnaliștii din România. Cel mai popular brand de jocuri din țara noastră a adus în data de 26 aprilie, la clubul Otto din București, cele mai noi produse de gaming: notebook-uri, sisteme desktop, periferice de gaming (mauși, tastaturi, căști audio), monitoare și accesorii.

Republic of Gamers a împlinit 10 ani

Republic of Gamers a împlinit 10 ani

Cei de la zonait.tv, împreună cu prezentatorul TVR, Dan Cadar, nu au ratat această ocazie și au realizat un reportaj despre eveniment și despre principalele produse expuse.

Desktopul ROG GT51 a fost prezentat în premieră în România

Desktopul de gaming ROG GT51, probabil cel mai puternic model al acestei primăveri, a fost prezentat în premieră în România.

ROG GT51 înglobează cele mai puternice componente disponibile pe piața de profil cum ar fi procesoarele Intel Core i7 din generația a șasea, două plăci video NVIDIA Titan X în configurație SLI și 64GB de memorie RAM.

GT51 poate urca frecvența de lucru până la valoare de 4.6GHz, fără a fi necesară repornirea acestuia, grație sistemului de răcire cu lichid. ASUS nu s-a oprit aici montând două unității SSD NVMe PCIe de 512GB în configurație RAID 0 pentru viteze de transfer de până la 3.2Gbps.

ROG GT51

ROG GT51

80% din laptopurile cu grafică NVIDIA sunt ASUS

Ciprian Donciu - Republic of Gamers a împlinit 10 ani

Ciprian Donciu – Republic of Gamers a împlinit 10 ani

„Aproximativ 80% din laptopurile dotate cu plăci video Nvidia GTX, comercializate în România, poartă emblema ASUS”, a declarat Ciprian Donciu, Country Manager ASUS România.

Totodată, compania este lider pe piața locală de plăci de bază și pe cea de plăci video cu unități de procesare grafică GTX.

„Republic of Gamers este cel mai variat portofoliu de produse destinate gamingului, în România fiind comercializate peste 100.000 de unități din toate categoriile”, a adăugat Ciprian Donciu.

Republic of Gamers a împlinit 10 ani

Republic of Gamers a împlinit 10 ani

ASUS susține comunitatea de gaming din România

„Republic of Gamers are foarte mulți fani în România, iar pentru comunitate am organizat deja trei maratoane de gaming Play it Cool! la București, Constanța și Iași. De fiecare dată, publicul interesat a putut vedea și testa cele mai noi produse ROG”, a declarat Liviu Marica, PR & Marketing Manager ASUS Romania.

Utilizatorii pot interecționa și pe pagina oficială de Facebook Republic of Gamers Romania, care a atras peste 25.000 de fani în șase luni.

„Republic of Gamers își va respecta în continuare promisiunile făcute gamerilor din întreaga lume, dezvoltând noi produse hardware pe baza sugestiilor primite de la aceștia”, a adăugat Liviu Marica.