HomeStiriRecapitulare pentru luna iunie
ROG G751

Recapitulare pentru luna iunie

Alex de la ASUS NorthAmerica ne face o recapitulare a produselor prezentate de ASUS în luna iunie. Cel mai important model (cel puțin pentru cei atrași de puterea mobilă) este ASUS G751 G SYNC, o nouă versiune a celui mai puternic portabil, echipat acum cu tehnologie G SYNC. Noul G751 G SYNC sincronizează frameurile generate de acceleratoarele video cu rata de refresh a monitorului astfel încât acțiunea de pe ecran să fie derulată cât mai cursiv. Bineînțeles, G751 beneficiază în continuare de procesoarele Intel Core i7 și de până la 32GB memorie RAM.

ROG G751

ROG G751

Despre monitorul ASUS s-au scris mai multe știi și review-uri în presa din România. Acesta dispune de un panou IPS (in-plane switching) cu unghiuri largi de vizualizare de 178 grade, o rată de reîmprospătare de 144Hz și tehnologie AMD FreeSync. ASUS MG279Q este disponibil în România la prețul aproximativ de 3000 lei (inclusiv TVA).

ASUS MG279Q

ASUS MG279Q

ASUS ZenBook UX305 este și el un model mai vechi, actualizat acum cu noile tehnologii disponibile. Portabilul este una dintre cele mai bune alegeri, oferind un design superb și performanțe remarcabile pentru dimensiunile sale.

ASUS ZenBook UX305

ASUS ZenBook UX305

Recapitulare pentru luna iunie

Mai multe detalii despre produsele ASUS descrise în acest clip puteți găsi pe siteul companiei:
G751 G SYNC: http://www.asus.com/us/site/g-series/…
ZenBook UX305: https://www.asus.com/Notebooks_Ultrab…
MG279Q: https://www.asus.com/Monitors/MG279Q/