HomeProduseComponente PCPutere în factor mini-ITX
ROG STRIX Z270E GAMING

Putere în factor mini-ITX

Sistemele desktop de dimensiuni reduse pot fi acum mult mai performante datorită tehnologiilor dezvoltate de ASUS. Compania, ce fabrică plăci de bază din anul 1989, va livra sub denumirea ROG Strix modele ce se potrivesc fiecărui tip de jucător: ROG Strix Z270E Gaming, ROG Strix Z270F Gaming, ROG Strix Z270H Gaming ATX, mATX ROG Strix Z270G Gaming și ROG Strix Z270I Gaming mini-ITX.

Plăcile de bază ROG Strix Z270 combină estetica agresivă cu performanțele premium și sunetul SupremeFX pentru o experiență în jocuri fără egal.

Modelele unice, angulare, inspirate de tăietura unei săbii, împrumută seriei Strix accente vizuale ce ies în evidență. Alături de acestea, tehnologia Aura Sync adaugă un plus de vibrație, sincronizându-se cu componentele sistemului într-un spectru infinit de culori.

ROG STRIX Z270E GAMING

ROG STRIX Z270E GAMING

ASUS Aura Sync este prima tehnologie din lume prin care plăcile de bază sincronizează iluminarea RGB a sistemului. Aceasta furnizează un joc de lumini distinctiv, disponibil pentru periferice și componentele compatibile, cu până la nouă efecte – toate controlate de aplicația intuitivă Aura.

Noul mod Music poate pulsa lumina LED sincronizată, pentru ca utilizatorii să se bucure de piesele favorite.

CES 2017: prezentare plăci de bază STRIX Z270 Mini-ITX și m-ATX

Aflați mai multe despre plăcile de bază ASUS accesând micrositeul dedicat.