HomeStiriProiectorul portabil ASUS P1 LED a câștigat premiul iF Design Gold 2012
PR ASUS P1

Proiectorul portabil ASUS P1 LED a câștigat premiul iF Design Gold 2012

Proiectorul portabil ASUS P1 LED a câștigat recent premiul iF Design Gold 2012. 2923 de produse din 16 categorii s-au aflat în atenția juriului, iar dintre acestea 863 de produse au primit eticheta iF, un simbol al design-ului remarcabil. Cu toate acestea, numai 60 dintre ele au îndeplinit standardele pentru mult râvnitul premiu iF Gold Award.

Conceput cu gândul la utilizatori, proiectorul ultra-subțire P1 este portabil și poate fi instalat oriunde. Un stand retractabil și controlul precis al lentilelor permit o instalare foarte simplă. Interfața intuitivă și panoul de control cu funcții ușor accesibile îmbunătățesc experiența de lucru.

P1 se alătură listei lungi de produse premiate ce provin din birourile de design ASUS. Proiectorul a mai primit și premiul Good Design Award în Japonia.

Proiectorul LED portabil ASUS P1 oferă 200 ANSI lumeni și are o sursă de lumină Eco-LED, fără mercur, ce proiectează imagini HD 1280×800. Raportul de proiecție de 1.16:1 oferă imagini HD cu dimensiunea de 40” dacă P1 este poziționat la un metru de ecran. P1 pornește în numai 5 secunde și se oprește instant. Funcția Auto Keystone detectează orientarea proiectorului și corectează imaginile distorsionate trapezoidal. Acesta dispune, de asemenea, de un stand retractabil pentru ajustarea înălțimii. P1 funcționează cu majoritatea adaptoarelor pentru notebook-urile ASUS (≧65W) în consecință, proiectorul și notebook-ul pot împărți același adaptor pentru o prezentare business ideală.

P1 LED este primul proiector lansat de ASUS și este disponibil în stoc pe piața românească la un preț aproximativ de 1999 lei (TVA inclus).

Comunicatul despre produs: http://www.medialook.ro/view_releases.php?PrId=1213