HomeStiriProiectorul LED P1 medaliat cu aur pentru design
Definitivarea conceptului pentru proiectorul P1

Proiectorul LED P1 medaliat cu aur pentru design

Proiectorul LED P1 medaliat cu aur pentru designCeremonia pentru decernarea premiilor iF a avut loc la BMW Welt în Germania, unde WF Loi a primit trofeul în numele echipei sale. După primirea premiului, echipa techinstyle.tv a discutat cu domnul Loi despre culisele ASUS Design Singapore.

WF Loi și premiul iF Design Gold

WF Loi și premiul iF Design Gold

„Totul pornește de la etosul ASUS Design Singapore – „Start with people” de a crea ceva care este unic și acordă utilizatorilor cea mai bună experiență posibilă.”

spune WF Loi.

Aceasta este prima etapă, în care echipa face research pentru a determina nevoile publicului țintă. În cazul proiectorului P1, studiul a dus la concluzia că utilizatorii vor un echilibru între performanță și portabilitate.

De la plan la implementare e cale lungă , echipa de proiectare a avut sarcina dificilă de a ambala componentele performante hardware ale lui P1 într-un mod cât mai comprimat pentru a încăpea într-o servietă. Proiectarea și testarea diferitelor protoripuri și concepte au dus la design-ul final al lui P1.

Definitivarea conceptului pentru proiectorul P1

Definitivarea conceptului pentru proiectorul P1

„Problema nu a fost doar să facem componentele să încapă într-o carcasă compactă și portabilă, dar și să îi dăm un finisaj modern și profesionist, ca unei camere DSLR. Am încropit una din magneziu și aluminiu care ghidează ochii utilizatorului către lentilă”.

Și într-adevăr design-ul final are un aspect cât se poate de profesionist.

ASUS LED P1

ASUS LED P1