HomeStiriProgramul DreamHack Cluj-Napoca 2015
Tabitha Lyons

Programul DreamHack Cluj-Napoca 2015

Peste 500 de jucători din întreaga lume participă în competițiile naționale și internaționale de pe scena DreamHack Cluj-Napoca 2015, găzduite de Sala Polivalentă din Cluj, în perioada 29 octombrie -1 noiembrie. Fie că-și doresc să asiste la cel mai mare spectacol de sport electronic din România ori vor să fie jucători, PGL a pregătit fanilor esports 4 zile de turnee și programe extraordinare cu premii totale de peste 300.000 de dolari.

Porțile Sălii Polivalente se vor deschide joi și vineri de la ora 10.00, iar sâmbătă și duminică de la ora 9.30 și se vor închide după ce se vor termina meciurile programate.

DreamHack Open, turneul Major de CS:GO

Punctul forte al festivalului digital va fi turneul Major de CS:GO – DreamHack Open. În cadrul acestuia, cele mai bune 16 echipe de CS:GO din lume se luptă pentru trofeu şi premii totale de 250.000 de dolari. O echipă multinaţională formată din 14 analiști și comentatori celebri va fi prezentă în studioul DreamHack Cluj-Napoca

PGL Winter Tavern Tales 2015

Turneul de HearthStone PGL Winter Tavern Tales 2015 adună 128 de jucători din țară și străinătate care se vor întrece pentru premii totale de 25.000 de dolari. Dintre cei 128 de concurenţi doar 16 vor avansa în playoff, care se va desfăşura în sistem bracket single-elimination, Best of 5, unde orice greșeală va însemna eliminarea din turneu.

PGL Cosplay Open

PGL duce show-ul cosplayerilor la un nou nivel: jocuri, workshop-uri, dezbateri, distracție și premii în valoare de 8.000 de dolari. Convenția PGL Cosplay Open are și un juriu de excepție, compus din Marie Claude Bourbonnais (Canada), Tabitha Lyons (UK), Calypsen Cosplay (Polonia) și Dyana Smythe (RO). Cvartetul juraţilor va decide care sunt cele mai bune costume şi destinaţia premiilor. Toți cosplayerii care vin costumați au acces gratuit la DreamHack Cluj-Napoca 2015.

Tabitha Lyons

Tabitha Lyons

Competiții naționale de sport electronic

Gamerii români au parte de competiții organizate de PGL exclusiv pentru ei. PGL Dota 2 Ancients of War, Calificările naționale la Campionatul Mondial IeSF, Cupa Liceelor la League of Legends, Cupa Facultăților la Hearthstone, Cupa Școlilor la Minecraft și alte turnee amplasate în zona PGL Arena sunt competiții care aduc premii și glorie în lumea sporturilor electronice.

ASUS_Dreamhack2015_21

Fun zone: activități speciale pentru fani

Pe parcursul celor 4 zile (29 octombrie – 1 noiembrie), în aproape toate zonele DreamHack Cluj-Napoca vor avea loc evenimente complementare, inedite şi spectaculoase. Unul dintre cele mai așteptate momente va fi punerea în vânzare a pin-urilor CS:GO. Aceste pin-uri sunt disponibile doar în cadrul turneelor Major, iar în România este pentru prima dată când fanii vor putea să-și cumpere aceste obiecte special create pentru fanii CS:GO.

Zona youtuberilor de la PGL Streaming Area va fi una din marile atracții DreamHack Cluj-Napoca, deoarece vor fi prezenți unii dintre cei mai cunoscuți youtuberi precum Creative Monkeyz, Hatton Games, Max &altele și Noaptea Târziu.

Zona BYOC este locul unde gamerii amatori îşi pot aduce propriile PC-uri, laptopuri sau tablete și să se joace în marea rețea DreamHack.
PGL Adventure va fi o vânătoare de premii pentru vizitatori. Pe lângă propriile evenimente pe care le desfășoară pe cont propriu, partenerii prezenți cu standuri oferă premii celor mai norocoși participanți.

ASUS la Dreamhack2015

ASUS la Dreamhack2015

ASUS participă la Dreamhack Cluj-Napoca 2015 cu produse în pre…În perioada 29 octombrie – 1 noiembrie vom participa la #Dreamhack Cluj-Napoca 2015, unde vom prezenta cele mai noi produse de #gaming #ASUS #RepublicOfGamers. Până atunci vă invităm să urmăți o serie de imagini retrospective de la evenimentul DreamHack Romania din primăvară.

Posted by Republic of Gamers Romania on Tuesday, October 20, 2015