HomeProduseLaptopuriPrezentare: ZenBook 13 UX333, cel mai compact laptop din lume

Prezentare: ZenBook 13 UX333, cel mai compact laptop din lume

ASUS ZenBook 13 anunță o nouă eră a designului sistemelor ultraportabile, fiind echipat cu o carcasă ultra-compactă și ultra-subțire. Fiind echipat cu un ecran cu 4 laturi NanoEdge, modelul ZenBook 13 este cel mai mic laptop cu diagonală de 13 inci din lume.

Vezi prețurile actualizate pentru Zenbook 13

ZenBook 13 este chiar mai mic decât o coală de hârtie A4 și este cu 14% mai mic decât generația anterioară ZenBook 13 (UX331).

Cel mai mare raport ecran/corp

Capacul ecranului, îngustat pe cele patru laturi, creează un raport ecran/corp de până la 95%, maximizând aria vizibilă în spațiul minim disponibil. Rezultatul constă în efecte vizuale nemărginite și rezoluție până la 4K UHD pentru a oferi cea mai captivantă experiență de utilizare, fără detalii care să distragă atenția.

Complementar designului inovator, stilul elegant ZenBook iese în evidență de la prima privire: toate modelele dispun pe capac de finisajele metalice inspirate de filosofia Zen, în timp ce există o serie de finisaje prestigioase albastru royal și argintiu arctic, cu linii contrastante în auriu deasupra tastaturii pentru o notă suplimentară de lux.

Productivitate fără compromis

Pentru și mai multă productivitate, ZenBook 13 poate fi echipat cu exclusivul ASUS NumberPad. Acesta rezolvă problema absenței tastaturii numerice de pe laptopurile compacte. Prin simpla atingere a icoanei NumberPad, din colțul din dreapta sus al touchpad-ului, este dezvăluită o tastatură numerică, iluminată LED, ce permite introducerea rapidă de date numerice sau efectuarea de calcule.

Vizionează clipul de mai jos și descoperă noul ZenBook 13 UX333, cel mai compact laptop cu ecran de 13″ și grafică discretă.

Prezentare video ZenBook 13 UX333