HomePrezentari videoPrezentare video: ZenBook 13 UX331UN
ZenBook 13 UX331UN

Prezentare video: ZenBook 13 UX331UN

Anul 2018 este un an în care companiile producătoare de echipamente IT vor stabili noi niveluri ale performanței. Forța brută a tehnologiei va fi rafinată în funcție de cerințele utilizatorilor moderni, aducând un plus de utilitate și caracter practic în fiecare tip de activitate desfășurată.

ASUS Zenbook UX331UN oferă toată eleganța și stilul ce caracterizează seria Zenbook. Finisajele metalice, designul modern, cu îmbinări greu de identificat și materialele de calitate au trimis zeria de portabile Zenbook într-o clasă de sine stătătoare.
Notebookul este foarte ușor și subțire având în același timp performanțe ridicate, posibile datorită noilor tehnologii. Zenbook UX331UN integrează un chipset grafic dedicat, în ciuda grosimii de numai 13,9 mm, fiind o adevărat stație de lucru pentru cei care doresc să deschidă și să editeze fotografii sau pur și simplu să încerce un joc.

ASUS a redus dimensiunile generale ale laptopului prin alegerea unui ecran NanoEdge cu ramă foarte îngustă. UX331UN este mult mai mic decât un portabil obișnuit de 13 inci și mai puternic decât unele modele corpolente.

Din cauza limitărilor interne, multe dintre laptopurile foarte subțiri utilizează grafica integrată și partajează memoria RAM pentru a asigura un nivel minim de performanță. Zenbook UX331UN integrează grafica NVIDIA GeForce MX150 cu propria memorie video dedicată.

Noile procesoare Intel Core i7 din generația a opta și grafica discretă NVIDIA GeForce MX150 cu 2GB memorie VRAM conferă un răspuns bun atunci când aplicațiile instalate manipulează elemente grafice complexe. Imaginile sunt afișate pe un ecran de 13,3 inci cu rezoluția 4K UHD, utilizatorul bucurându-se de o imagine precis definită grație densității mari a pixelilor, de 332 pixeli per inch. Mai mult, imaginea poate fi văzută din unghiuri extreme, ecranul oferind culori intense și o luminozitate ridicată.

Performanțele noului model sunt susținute de o eficiență ridicată, Zenbook UX331UN integrând un acumulator ce oferă energie pentru întreaga zi. Bateria litiu polimer de 50Wh permite funcționarea continuă timp de 13 ore, iar tehnologia de reîncărcare rapidă permite atingerea unui capacități de 60% în numai 49 de minute.

Bateriile litiu-polimer își mențin performanțele pe termen mai lung, chiar și după sute de cicluri de încărcare/descărcare, având o durată de viață de trei ori mai mare decât bateriile standard.

Tastatura este spațioasă, tastele având o cursă de 1.4m, fiind optimizate pentru mai mult confort și acuratețe. Touchpadul acoperit cu sticlă are o precizie ridicată și acceptă elementele de gestică, facilitând interacțiunea utilizatorului cu sistemul de operare. Totodată, acesta respinge atingerile accidentale pentru a nu avea surprize în timp utilizării zilnice. ASUS a montat senzorul de amprente în partea dreaptă, spre marginea carcasei și a renunțat la senzorul din touchpad.

ASUS Zenbook UX331UN este echipat cu cele mai noi conexiuni, inclusiv portul USB Type-C reversibil. Pe lângă acesta există porturi USB 3.1 Type-A, HDMI și chiar un cititor microSD astfel încât să puteți conecta majoritatea perifericelor moderne.

Prezentare video: ZenBook 13 UX331UN