HomeStiriPortrete realizate în studiou cu ASUS ZenFone Zoom S
ASUS ZenFone Zoom S

Portrete realizate în studiou cu ASUS ZenFone Zoom S

Selfie-uri, peisaje sau pur și simplu fotografii făcute unor clădiri ce ni se par interesante – cam aceasta este sfera de interes a noastră, a celor ce profităm de vacanța de vară pentru a călători în zonele turistice. Cum rucsacul este prea mic pentru un apart foto DSLR, iar camerele digitale de buzunar sunt depășite, cei mai mulți dintre turiști preferă să facă fotografii cu telefonul mobil, pe care îl au tot timpul la îndemână.

ASUS ZenFone Zoom S

ASUS ZenFone Zoom S

Uneori telefonul este folosit mai mult pentru fotografii decât pentru convorbiri, iar această tendință a fost luată în considerare și de marii producători.

ASUS ZenFone Zoom S este un telefon creat pentru fotografie, ce foloseste cele mai bune tehnologii pentru camerele video miniaturale. Sistemul video este format din două camere cu senzor SONY IMX362 prin intermediul cărora se asigură un zoom optic de 2.3x. Obiectivul cu unghi larg, senzorul de 12 megapixeli, apertura ƒ/1.7 și Tehnologie ASUS SuperPixel sunt destinate surprinderii scenelor obișnuite, în mod special în condiții de lumină slabă. Procesorul Qualcomm Snapdragon S625 oferă puterea de procesare necesară astfel încât orice aplicație să ruleze fluid, fără întârzieri ce v-ar putea face să pierdeți momente importante.

ASUS Zenfone  Zoom S

ASUS Zenfone Zoom S

Pe lângă aspectele pur tehnice, care țin de hardware-ul avansat, ZenFone Zoom S își descoperă și alte laturi, pur artistice. Cu ajutorul acestui model performant, fotografii au realizat în studio portrete artistice la o calitate impresionantă. Diferențele dintre fotografiile realizate cu telefonul mobil și cele obținute cu un aparat DSLR pot scăpa unui utilizator obișnuit, numai profesioniștii din domeniul imaginii intuind în mod corect aparatul cu care acestea au fost făcute.

Fotografii fashion în modul Portret cu ZenFone Zoom S – ASUS

Află mai multe despre Zenfone Zoom S accesând pagina: https://www.asus.com/ro/Phone/ZenFone-Zoom-S-ZE553KL