HomeStiriPlaca video ASUS GeForce GTX1080ti își dezvăluie secretele!
ASUS Auto-Extrem

Placa video ASUS GeForce GTX1080ti își dezvăluie secretele!

Plăcile video, fabricate de ASUS, au o calitate extraordinară, indiferent de serie, liniile de producție fiind echipate cu cele mai avansate mașini CNC. Reunite sub denumirea AUTO-EXTREME, plăcile video ASUS, cu componente Super Alloy Power, oferă calitate de top și cea mai bună fiabilitate.

Inginerii ASUS au integrat componente din aliaje de top în design-ul plăcilor video pentru a crește nivelul de fiabilitate al acestora. Componentele Super Alloy Power îmbunătățesc semnificativ nivelul de eficiență, reduc pierderile de curent, garantează un nivel de zgomot mai scăzut al componentelor la nivel maxim de încărcare și ating un regim de funcționare mai rece decât versiunile anterioare.

Toate plăcile video ASUS sunt fabricate acum utilizând tehnologia AUTO-EXTREME, un proces de producție 100% automatizat folosit în premieră în industrie ce încorporează materiale de top, pentru a stabili un nou standard al calității. Tehnologia AUTO-EXTREME asigură producția constantă de plăci video de o calitate superioară, precum și cu performanțe și durată de viață îmbunătățite.

Acest nou proces de fabricație este de asemenea foarte prietenos cu mediul înconjurător, eliminând componentele chimice periculoase și reducând consumul de energie cu 50%. Fiecare piesă este montată cu precizie de roboți specializați. Suprafața plăcii devine mai netedă, iar lacurile de acoperire protejează circuitele de cupru în cazul atingerilor accidentale cu obiecte metalice, cum ar fi o şurubelniţă.

În clipul de mai jos puteți urmări o discuție interesantă despre procesul de producție al plăcilor video de la ASUS. Puteți vedea, de asemenea, imagini din fabrică și mașinile automate care au înlocuit factorul uman pe linia de producție.

ASUS GeForce GTX1080ti cu tehnologie AUTO-EXTREME