HomeMediaPC News despre inscriptorul Blu-ray portabil SBW-06C2X-U
BluRay_ASUS

PC News despre inscriptorul Blu-ray portabil SBW-06C2X-U

ASUS  ne demonstrează încă o dată că performanțele tehnice se potrivesc perfect cu un stil elegant și rafinat. Inscriptorul Blu-ray portabil SBW-06C2X-U beneficiază de viteze ridicate de scriere dar și de un design modern. PCNews.ro au testat un astfel de periferic și au publicat un review pe baza experiențelor sale.

BluRay_ASUS

SBW-06C2X-U funcționează atât în poziție verticală cât și în poziție orizontală. Suportul metalic, acoperit cu materiale aderente permite fixarea sigură a unității optice. Asus nu a lăsat la voia întâmplării design-ul și a conceput un suport cu linii moderne ce se potrivește perfect cu forma compactă a drive-ului.

PCNews.ro

Cum laptop-urile de ultimă generație care caută să economisească pe cât se poate spațiul au renunțat la unitățile optice, ASUS vine cu o soluție convenabilă pentru cei care nu sunt pregătiți să renunțe la DVD-uri și Blu-ray-uri. Tehnologia Blu-ray face posibil ca utilizatorul să stocheze 128GB de date pe un singur disc, lucru ce se poate dovedi extrem de avantajos pentru cei ce comercializează unități de stocare cu material propriu sau pentru cei care creează o cantitate mare de date și specificațiile tehnice ale sistemului folosit nu permit salvarea ei în întregime pe hard-disk.

Vă invităm să citiți review-ul în întregime pe PCNews.ro.