HomeStiriOverclocking pe procesoare Intel Haswell cu ASUS UEFI
ASUS UEFI BIOS

Overclocking pe procesoare Intel Haswell cu ASUS UEFI

Supratactarea sau overclocking-ul unui sistem nu este o sarcină simplă pentru un utilizator începător. Mulțimea de parametri ce trebuie luați în calcul și limitările date de hardware și simtemul de răcire descurajează utilizatorii ce nu înțeleg foarte bine procesul de overclocking. ASUS publică un clip în care ne arată cât de simplu se pot obține performanțe superioare de la un sistem de calcul prin modificarea parametrilor de funcționare.

BIOS-ul ASUS UEFI oferă toate instrumentele necesare pentru overclocking. Accesul la parametrii sistemului și stocarea profilelor de overclocking fiind realizate cât mai intuitiv posibil. Utilizatorii pot modifica tensiunea de alimentare pentru procesor, memorii și placa video, pot seta frecvențele de lucru, factorul de multiplicare, turația ventilatoarelor, latențele, etc.
Atunci când overclocking-ul este făcut de un specialist lucrurile sunt simple însă cu puțină documentație și perseverență, calculatoarele voastre pot atinge performanțe superioare.

Overclocking pe procesoare Intel Haswell cu ASUS UEFI

Recent, ASUS a oferit o serie de update-uri de BIOS pentru plăcile de bază cu chipset H87 și B85. Utilizatorii vor putea supratacta mai ușor procesoarele Intel Haswell și vor obține performanțe superioare de la calculatoarele lor. Mai multe lucruri despre update-ul de BIOS UEFI și link-urile de download puteți găsi aici.

ASUS UEFI BIOS

ASUS UEFI BIOS