HomeStiriOverclocking extrem la standul ASUS de la DreamHack Masters Bucharest 2014 – POZE

Overclocking extrem la standul ASUS de la DreamHack Masters Bucharest 2014 – POZE

ASUS aduce la DreamHack Masters Bucharest 2014 doi dintre cei mai buni overclockeri din România. Alex Nedelcu din echipa OC reviewStudio și-a câștigat acest statut inclusiv prin calificarea în finala ASUS Open Overclocking Cup 2014. El a reușit să obțină cele mai ridicate frecvențe și cele mai bune scoruri în cadrul calificărilor din septembrie, devansând concurenți din Rusia, Polonia sau Italia. (Mai multe detalii pe http://hwbot.org/competition/aooc_2014_qualifier)

Overclocking cu azot lichid la standul ASUS de la DreamHack Masters Bucharest 2014

 

Duminică, 2 noiembrie: Overclocking la standul ASUS România

Alex Nedelcu va fi însoțit Alex „Bruno” Neacșu în încercarea de a bate cele mai ridicate frecvențe din topurile de profil. Cei doi vor lucra cu azot lichid simultan, pe două bancuri de lucru. Bruno va utiliza o placă de bază ASUS Rampage V Extreme și placă video ASUS GTX 780 Ti Matrix, în timp ce Alex va merge pe o placă de bază ASUS Maximus VII Gene cu un accelerator grafic ASUS GTX 980 Strix.

Sesiunea de overclocking cu azot lichid se va desfășura duminică, 2 noiembrie, începând cu ora 10, la standul ASUS România din cadrul DreamHack Masters Bucharest 2014. Azotul lichid fierbe la temperatura de -196 de grade Celsius, fiind o soluție extremă de răcire, iubită de pasionații de overclocking. Cu acestă ocazie, echipa OC reviewStudio va anunța public o nouă platformă online dedicată pasionaților de overclocking.

Tot la standul ASUS, vizitatorii pot urmări pe parcursul evenimentului un sistem răcit cu lichid, alcătuit dintr-o placă de bază Rampage IV Black Edition, placă video R9 290X DirectCu II supratactată la 1250MHz pentru GPU, memorii RAM la frecvența de 1600MHz și un procesor Intel Core i7 4960X ce rulează la frecvența de 4,625 GHz.

Sistem răcit cu lichid, expus la standul ASUS de la DreamHack Masters Bucharest 2014

Sistem răcit cu lichid, expus la standul ASUS de la DreamHack Masters Bucharest 2014

Poze de la sesiunea de la overclocking