HomeStiriOamenii de la ASUS: Mark Chen – Manager de Produs
ASUS VivoBook 14 X403

Oamenii de la ASUS: Mark Chen – Manager de Produs

ASUS este companie ce oferă o mulțime de produse, din diverse categorii, pentru diverși oameni. Cu un portofoliul atât de vast este dificil de ținut lucrurile sub control. De aceea, ASUS lucrează cu oameni valoroși pentru care produsul de care se ocupă devine o pasiune.

“Este nevoie de mulți oameni și de multă muncă pentru a aduce un produs pe piață. O singură persoană nu o poate face totul singură. La ASUS, un produs excelent necesită echipe de cercetare și dezvoltare, proiectare de produse și teste de calitate, precum și o echipă de vânzări solidă, pentru a lansa produsele pe o piață competitivă.

La ASUS, toate procesele sunt integrate perfect, de către echipe care lucrează împreună, astfel încât utilizatorii văd și simt un nivel ridicat de calitate, măiestrie și performanță în fiecare produs. Aceste calități fac parte din valoarea mărcii noastre. Ca manager de produs, mă gândesc la produs de la început până la lansare.

Este important pentru mine să am pasiune și să prioritizez cu înțelepciune, pentru a trimite produsele către consumatori pe cea mai bună cale. Este o organizare ce-ți dă emoții și mobilizează toate echipe. La ASUS, succesul produsului este responsabilitatea mai multor persoane. Este onoarea mea să fac parte din aceste echipe. Avem pasiune, iar acest lucru se vede în produsele noastre,” a spus Mark Chen, Manager de Produs în cadrul ASUS.

Video: Mark Chen Manager de Produs în cadrul ASUS