HomeCampanii si concursuriO nouă luptă Blogwars! Votează și câștigă un Zenfone!
ASUS ZenFone Selfie

O nouă luptă Blogwars! Votează și câștigă un Zenfone!

Telefonul ASUS Zenfone Selfie este subiectul principal al unei noi confruntări jurnalistice. Sfârșitul acestui an ne-a adus o nouă luptă unu la unu, de această dată între ArenaIT.net și NWRadu.ro. Cele două bloguri de tehnologie, care au mai participat la concursul nostru în alte configurații de luptă, se duelează acum pe seama telefonului ZenFone Selfie.

ASUS Zenfone Selfie

De data aceasta concursul BLOGWARS vine în întâmpinarea cititorilor și a votanților cu două premii. Marele trofeu este chiar telefonul ZenFone Selfie, pe care îl poți câștiga dacă citești posturile și votezi preferatul, completând formularul disponibil pe siteul Blogwars.ro!

Premiul secundar va fi telefonul ZenFone 2 Laser care va merge la un votant extras din cealaltă tabără față de primul extras. Mai exact, primul câștigător va fi extras aleator din toată lista de votanți (indiferent pe cine a votat), iar cel de-al doilea va fi extras din selecția celor care au votat diferit. Astfel, vom avea câte un câștigător din ambele tabere.

Cum poți participa la concurs?

Citește cele două articole:

Hotărăște-te ce blog/articol vei susține și intră pe Blogwars.ro pentru a completa formularul aferent.

Durata concursului/perioada de votare este până pe 23 decembrie la ora 12.00 – Regulamentul general al campaniilor BLOGWARS 1 vs. 1 Fight

ASUS ZenFone Selfie

ASUS ZenFone Selfie