HomeProduseTelefoaneO interfață mai intuitivă pentru Zenfone 5
Directorul ASUS, Jerry Shen

O interfață mai intuitivă pentru Zenfone 5

ASUS Zenfone 5 beneficiază de sistemul de operare Android Oreo cu interfață ZenUI 5. Aceasta combină funcții inteligente, definite clar, ușor de accesat și cu un răspuns foarte bun. În urma opiniilor primite de la utilizatori, ASUS a schimbat radical interfața ZenUI de pe telefoanele Zenfone, oferind astăzi o grafică simplă și intuitivă, care nu lasă loc de întrebări.

Bara de notificări are simboluri clare, iar accesul la principalele setări ale telefonului se face printr-o simplă glisare. Astfel pot fi activate sau dezactivate modulele Wi-Fi sau Bluetooth sau pot fi oprite funcțiile pe care nu le considerați necesare în acel moment.

ASUS Zenfone 5 este un telefon practic

ASUS Zenfone 5 este în primul rând un telefon practic, cu un sistem de operare complex dar simplu de utilizat. Funcțiile sale sunt inteligente și profită din plin de matricea de senzori a aparatului. Spre exemplu, Zenfone 5 nu va închide ecranul atunci când utilizatorul definit va privi către acesta. Nu este necesară nicio altă intervenție din partea acestuia, pur și simplu telefonul își recunoaște proprietarul și va menține activă pagina chiar și atunci când citește un text lung fără să interacționeze cu aparatul.

Imaginile de fundal de pe ecranul de blocare sunt acum perfect integrate cu temele alese, astfel încat veți putea aplica o temă noua fără a pierde caruselul de imagini existent.

Procesul de încărcare a baterie este înalt automatizat, telefonul identificând tipare de folosire pentru care construiește un șablon de încărcare. Toate aceste măsuri sunt menite să crească eficiența bateriei și să-i lungească durata de viață.

Un alt secret al interfeței ZenUI 5 este noul OptiFlex 3.0. Aceasta funcție menține cât mai multe dintre aplicațiile cele mai des utilizate deschise în memorie, fiind întotdeauna gata de activare. Aplicațiile folosite frecvent se încarcă mai rapid.

O interfață mai intuitivă pentru Zenfone 5