HomeProduseLaptopuriO cunoști bine, ce laptop i se potrivește?
ASUS ZenBook S (UX391FA)

O cunoști bine, ce laptop i se potrivește?

Cauți cadoul perfect de Dragobete sau 8 martie și nu te poți hotârî? Poate e timpul să alegi ceva rafinat cum ar fi un laptop ASUS ZenBook S UX391 Burgundy sau un model din seria Vivobook S13/S15.

ASUS ZenBook S UX391 Burgundy

Designul este una din prioritățile principale în cazul oricărui model ZenBook, iar ZenBook S duce mai departe acest concept cu ajutorul balamalei sale exclusive ErgoLift, o minune a ingineriei proiectată să încline în mod automat tastatura pentru a oferi cea mai confortabilă experiență de tastare.

Având la bază cele mai recente procesoare Intel Core din generația a opta și SSD-urile ultra-rapide PCIe x4, ZenBook S dispune de ecrane NanoEdge, sensibile la atingere, ce urcă în gamă până la rezoluția 4K UHD. Pentru conectivitate ultrarapidă, două dintre cele trei porturi USB Type-C (USB-C) suportă Thunderbolt 3.

Echipa ASUS Golden Ear a colaborat cu specialiștii în tehnologie audio de la Harman Kardon pentru a produce următoarea generație de tehnologie audio ASUS SonicMaster Premium. Rezultatele sunt extraordinare. ZenBook S este echipat cu două difuzoare stereo de calitate ridicată și efecte de sunet surround ce vă oferă un sunet de calitate cinematografică.

Vezi oferta pentru ASUS ZenBook UX391 Burgundy!

ASUS VivoBook S13 S330

VivoBook S13 S330 este un laptop stilat și ușor, disponibil în culori vibrante și mai finisaje texturate. VivoBook S13 este primul notebook care a beneficiat de un panou NanoEdge pe patru laturi, cu un raport ecran/corp de 89%. Rama incredibil de subțire de 4,3 mm a permis ca panoul de 13″ al laptopului VivoBook S13 sa fie montat într-o carcasă similară ca dimensiuni cu cea a unui model tradițional de 11″.

ASUS VivoBook S13 S330

ASUS VivoBook S13 S330

În ciuda dimensiunii compacte, VivoBook S13 oferă performanțe fără compromis. Având procesoare Intel Core i7 din a opta generație și grafică NVIDIA GeForce MX150, VivoBook S13 are puterea de a aborda cu usurință orice sarcină.

Vezi oferta pentru ASUS VivoBook S13 S330!

ASUS VivoBook S15 S530 Red Grey

Surprinde-o cu un notebook din seria VivoBook S15, perfect pentru o persoană dinamică precum ea. Seria VivoBook cu un aspect tânăr și plin de viață vă reprezintă perfect. Noul VivoBook S15 adaugă un plus de personalitate stilului vostru, dispunând de un nou design curajos și portabil, cu o combinație unică de culori, multiple finisaje în diferite texturi și inovații precum ecranul NanoEdge cu 3 laturi și balamaua ErgoLift. Ca fiecare model VivoBook anterior, S15 oferă o combinație de performanță, stil și confort pentru a vă ajuta să vă duceți sarcina la îndeplinire, oriunde v-ați afla.

ASUS VivoBook S530

ASUS VivoBook S530

VivoBook S15 este disponibil în cinci nuanțe de culori diferite ce vă reflectă perfect stilul personal. Indiferent de preferințele voastre, S15 oferă o combinație de culori perfect adaptată cerințelor voastre.

Vezi oferta pentru ASUS VivoBook S15 S530!