HomeMediaNoul Eee PC de la ASUS – raportul ideal între performanțe și portabilitate
Eee PC 1225B

Noul Eee PC de la ASUS – raportul ideal între performanțe și portabilitate

Giz.ro au postat review-ul lor pentru 1225B. Netbook-ul va fi disponibil în magazine începând cu luna martie.

Noul ASUS 1225B face parte din gama Eee PC Flare, ce va inlocui in 2012 exponentii seriei Eee PC SeaShell. Noile netbook-uri aduc unele modificări de design: grosimea este distribuită uniform, sunt mai subțiri decât predecesoarele lor, iar carcasa din plastic prezintă decorațiuni cromate. Eee PC 1225B vine într-o varietate mare de culori: argingiu, alb, negru, rosu, albastru și lista nu se încheie aici.

Dacă ne mutăm atenția către uzabilitate, vedem că tastatura este mică dar cu un feedback bun. Touchpad-ul este precis si raspunde cu brio la orice tip de comanda, inclusiv la gesturi multi-touch.

Eee PC 1225B

Netbook-ul 1225B de la ASUS este construit pe o platforma AMD, are cel mai performant procesor din seria AMD Zacate, modelul E-450, un APU ce include un procesor dual-core ce ruleaza la 1.65 GHz si cipul grafic Radeon HD 6320 la 508 MHz, cu 80 de Shadere.

Autonomia bateriei variază între două ore și jumătate și 5 ore.

Cu siguranta Asus-ul EEE PC 1225B este un laptop portabil bine inchegat. Desi nu extrem de puternic, ofera un bun balans intre putere de procesare si grafica; in cadrul utilizarii zilnice, este capabil sa ruleze programele uzuale, continut video HD de cam orice fel, dar si anumite jocuri moderne.

Giz.ro

Vă invităm să citiți review-ul în întergime pe Giz.ro.