HomeStiriNoul ASUS ZenFone 5 cu ecran HD
ASUS Zenfone 5

Noul ASUS ZenFone 5 cu ecran HD

ZenFone 5 dispune de un ecran IPS de 5 inci ce redă o imagine superbă la rezoluție HD 1280 x 720 pixeli. Designul uimitor se îngustează până la 5.5mm, în partea cea mai subțire. Gama ASUS Zenfone este formată pentru moment din modelele: Zenfone 4, Zenfone 5 și Zenfone 6.

Tehnologiile exclusive ASUS PenTouch și GloveTouch cresc senzitivitatea ecranului, făcând posibilă utilizarea dispozitivului cu orice fel de stylus sau chiar cu mănușa. ZenFone 5 are la bază un procesor Intel Atom Z2580, rapid și eficient, ce rulează la 2GHz. Aparatul beneficiază, de asemenea, de camera PixelMaster de 8 megapixeli cu stabilizator de imagine.

ASUS Zenfone 5

ASUS Zenfone 5 cu Android și interfață ZenUI

Aceasta are un senzor iluminat din spate (BSI), o diafragmă largă f/2.0 și tehnologie PixelMaster, capturând imagini digitale mai bune decât cele ale multor camere foto dedicate. Camera frontală de 2 megapixeli preia autoportrete foarte clare.

Prezentare Asus Zenfone

Modul Low-Light măsoară cantitatea de lumină disponibilă și ajustează în mod inteligent dimensiunea pixelului pentru a crește senzitivitatea senzorului cu până la 400%. Acest lucru îi permite telefonului să fotografieze și să filmeze în condiții de iluminare scăzută, chiar și fără bliț. ZenFone 5 este disponibil în patru culori: negru cărbune, alb perlat, roșu cireșiu și auriu șampanie.