HomeStiriLansariNoua tabletă Nexus 7 este așteptată pe piața locală
Nexus 7

Noua tabletă Nexus 7 este așteptată pe piața locală

ASUS a prezentat ieri pentru presa din România noua tabletă Nexus 7, ce va intra pe piața locală în primele zile ale lunii septembrie. Noua tabletă are la bază un chipset Qualcomm Snapdragon S4 Pro quad-core la 1.5GHz și 2GB memorie RAM pentru a obține un nivel ridicat de performanță. Utilizatorul va putea să încarce tableta wireless, prin simpla poziționare pe o bază de inducție.

Această tehnologie va fi disponibilă în curând în restaurate și hoteluri iar simpla așezare a tabletei pe masă va fi suficientă pentru a înmagazina un plus de energie. Tableta rulează noul sistem de operare Android 4.3 Jelly Bean, beneficiind de suport software al companiei ce dezvoltă această platformă.

Nexus 7

Nexus 7

Tableta ASUS Google Nexus 7 va fi disponibilă în magazinele din România de la începutul lunii septembrie la prețul de 1199 lei (TVA inclusiv) pentru versiunea Wi-Fi și 1749 lei pentru versiunea de top cu 32GB, Wi-Fi și LTE. Pe lângă noua tabletă Nexus 7, ASUS va oferi din această toamnă tabletele Fonepad Note FHD6, Memo Pad FHD7 și Memo Pad FHD 10, fiecare model oferind specificații de top.